1 Euro'nun 10 TL olduğunu gördü bu gözler

Alikaplan801

Decipat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
2.501
Makaleler
7
Çözümler
24
Artık kafayı yemek üzereyim. Halen bir hamle yok!

resim_2020-11-03_142712.png
 
Muhalefet iktidara gelse ve yine aynı şeyi yapsa onlardan da vazgeçerim, iyi yönetirlerse taraflarında kalırım.
Ülkede ak partiyi eleştirince vatan haini gibi solcu gibi davranıyorlar sana. Chp gibi sol partileri eleştirince koyun oluyorsun. Kendi fikrini belirtmek bu kadar zor olmamalı.
 
Ne birlik beraberliği? Battık bittik geri dönüş zor bundan sonra.
Hocam Türk tarihini incelerseniz bir çok kere düşmüşüz kötü durumlara. Düştüğümüz zaman yenilmiyoruz , pes ettiğimiz zaman yenilmiş sayılıyoruz. Öldük bittik demek doğru değil bence.
 
Arkadaşlar sizden bir ricam var. Yastık altı dövizlerinizi lütfen ama lütfen bankalara yatırın. Birşey ne kadar az sa değeri pahalı ne kadar çoksa değeri ucuz olur o mantık burada da geçerli benim 126 dolarım 100 eurom vardı gittim yatırdım. Lütfen sizde yatırın. Birlikten kuvvet doğar.
 
Arkadaşlar sizden bir ricam var. Yastık altı dövizlerinizi lütfen ama lütfen bankalara yatırın. Birşey ne kadar az sa değeri pahalı ne kadar çoksa değeri ucuz olur o mantık buradada geçerli benim 126 dolarım 100 eurom vardı gittim yatırdım. Lütfen sizde yatırın. Birlikten kuvvet doğar.

Kanka fayda edeceğini zannetmiyorum 2 yıl önce katarlılarda yapmıştı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı