Ekran kartından gelen ses

İllaki altında olmayabilir. Üstünde etiket varsa onunda altında olabilir. Bu arada direk delikle karşılaşmıyacaksın. Orada bir tıpa gibi birşey olacak o tıpayı açınca deliği göreceksin. Fanına iyi göz gezdir olması lazım. :)
 
Üstündede vardı etiket onu söktüm hiçbişi çıkmadı. Fotoğrafda 3 tane vidaya benzer şeyler var açmaya çalıştım ama olmadı, şekilleri değişti diyebilirim. Fan ile mekanizmayı ayırırsam birşey olurmu, yani kırılma durumu ?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki 1.16 dk da fanlarımız aynı, videodaki gibimi yapmalıyım. Şuan hiç ne delik var ne kapak var ne tıpa bulamadım videodaki gibi arasından döksem yağı birşey olurmu ?
 
Selam, niye uğraşıyorsun ki bu kadar. Bütçen musaitse sağlam ekran kartı soğutucuları var komple değiştirebilirsin. İyi Forumlar.
 
Kardeşim ben kart al demedim ki soğutucunu değiştir dedim. Fanlı çok güzel sogutucular var onlardan alabilirsin.

Nerde bulabilirim kendi kartıma uyumlu soğutucuyu ?
edit:
Şuan kartı bağladım bilgisayara yağlamayı yapamadım, yeni ve geçici kart almaya karar verdim en azından bilgisayarı tamamen değiştirene kadar. İdare edicek kart arıyorum maximum 350 liralık alacağım, işe girene kadar babamdan isterim sanırım bunu.
 
Madem kartı gözden çıkardınız. Videodaki gibi aralardan yağ damlatın bakalım sonuç ne olacak. (Meshuliyet kabul etmem.) :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı