Corsair C70 Montajlı Resim Galerisi

O attığın linkteki monitör görüntü olarak bu monitörden biraz önde ama bu monitör bir harika incelik olarak ve boyut olarak. O Samsung monitörün 23 inç olan modelini alabilirsen onu al alamazsan sırf biraz görüntü farkından dolayı 21.5 inç almak saçmalıktır.

Yani daha ne diyeyim ki kesinlikle alınması gereken bir monitör, senin için şimdi çektiğim 1-2 resmi atayım yandan falan bakınca görüntü kalitesi bozulmuyor ve incelik olarak ta her zaman dediğim gibi çok şık... Daha önce hiç ince monitör kullanmamıştım şimdi kullanıyorum incelik monitöre inanılmaz hava katıyor.

phix6Qe.jpg


DidpDNu.jpg


u2ZtG91.jpg


CmSw1lE.jpg


MhKnE3F.jpg
 
Beyler sadece VGA var, Sadece DVI var, Sadece HMDI var bunların bana yararı ne. :D 2 tane girişin olmasının bana ne yararı var bilmiyorum. 1 Tane giriş olsun ekran kartı bağlayacağım bitti.
 
Beyler sadece VGA var, Sadece DVI var, Sadece HMDI var bunların bana yararı ne. :D 2 tane girişin olmasının bana ne yararı var bilmiyorum. 1 Tane giriş olsun ekran kartı bağlayacağım bitti.
Benim eski monitörüm dede sadece VGA vardı. HD 7850 alınca görüntü sorunu yaşamıştım. Ekran kartına yük binince ekranda yukarıdan aşağı çizgiler kayıyordu. Yeni monitör aldıktan sonra (HDMI çıkışını kullanıyorum) bu sorunda ortadan kalktı. Umarım sende bir sıkıntı çıkmaz.
Yerinde olsaydım ekran kartına ayırdığım paradan biraz alıp daha iyi monitör alırdım. Ekran kartının parasını da nasılsa biraz harcadın. Gene biriktrirdin alana kadar. :D
 
VGA>analog - HDMI+DVI>Digital görüntü... Görüntü kaliteleri farklı oluyor. Senin monitör HDMI-DVI'a göre daha az kaliteli görüntü vericek. Ben de netten okudum :)

- - - Güncellendi - - -

Emrah git değiştirmeyi dene, en azından DVI çıkışlı monitör al kardeşim...
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı