8 gr Arctic MX-4 termal macun sahte çıktı!

EgeN7

Megapat
Katılım
24 Kasım 2017
Mesajlar
4.536
Çözümler
183
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müh.
Merhaba, forumda çokça gördük bu konuları değil mi? Bu macunu alıyoruz, açıyoruz ama bir garip duruyor. Akışkanlığı videolardaki gibi değil, rengi kuru vb.

Alalı aylar oluyor, ne hikmetse performansı da fena değil ama içime bir kurt düştü. Kutuyu, şırıngayı ne var ne yok hepsini Arctic'e resim olarak gönderdim. 4-5 gün sonra bana verilen cevap şöyleydi,

arctic.png


Kısaca, ürünün sahte olduğunu söylüyor, sağ olsunlar yeni ürün de göndereceklerini söylediler.
Satıcı ismini söylemek istemiyorum, onlar da sahte olduğunu bilmiyor olabilirler. Aşağıya ekledim.

Umarım sizin aldığınız ürün de sahte değildir, sizleri uyarmak amacıyla bu konuyu açtım.
 
Bunun sahtesini yapıyorlarsa gerçekten tebrik eder sistemime sürerim. :D
 
Satıcı bilmiyorsa eklemeyeyim dedim ama doğru diyorsunuz, sattığı ürünü bilmesi lazım. Tabi ülkemizde müşteriyi mağdur etmek artık işlerine geldiği için kimse doğru dürüst kontrol etmiyor.

Ürünü aşağıdaki linkten aldım, satıcı ARTI BİLGİSAYAR'dı, hala aynı. Tabi stokta yok. Ama bu ARTI BİLGİSAYAR'dan iki tane var, biri ARTI TROY olan Apple yetkili satıcısı, diğeri ise tek şubesi olan bir satıcı sanırım. O da Bursa'da. TROY olan telefonlarla uğraşıyor zaten, sanırım bilgisayarcı olan satıcı sattı bana da Trendyol üzerinden. Trendyol'a da yazacağım şimdi.

Güncelleme: Trendyol ile yazılı destek üzerinden konuştuk. Bana gönderilen maili gönderdim, Trendyol size geri döneceğiz dedi. Birkaç gün sonra, satıcının ürünün orijinalliğini kanıtlayacak bir belge gönderemediğini ve ürünü kargo firmasına götürürek verilen kod ile ücretsiz olarak satıcıya ulaştırdıktan sonra paramı geri alabileceğimi söylediler. Trendyol'dan inanılmaz memnun kaldım, bu işin çözüleceği zaten belliydi ama yazılı destekte çok kibar ve anlayışlıydılar. Bu kadarını beklememiştim.
Son güncelleme: Arctic'in Almanya'dan gönderdiği 8 gram termal macun bugün geldi. Gerçekten çok yardımcı oldular ve sözlerinde durdular.
Çakma ürünün fotoğrafını paylaşırsanız daha bilinçli olabiliriz.
Kutu ve şırınga birebir aynı. Arctic sahte olduğunu nasıl anladı bilmiyorum, sanırım numaralar tutmadı.
 

Geri
Yukarı