Neden Samsung telefon almamalıyız?

Dün Note 4 , Alpha , Sony Z3'ü inceledim . Hepsi gayet güzel cihazlar , kullanıcıya hitap etme ve bütçe meselesi giriyor devreye . Şahsen Note 4 benim çok hoşuma gitti . LG G3 kullanıcısıyım . Sıkılntı var , güncelleme sıkıntısı cihazı aldığımdan beri düzgün güncelleme gelmedi ve kamera modları çok az . Konuyla ilgili LG tarafına mail yolladığımda yanıt alamadım . Telefon alacak arkadaşlar bence 2015 i bekleyin bakalım ne getirecek 2015 yılına zaten 2 ay kaldı sonra pişman olmayın . Samsung'un eksisi çok hızlı model çıkartıyor bu sayede her kesime hitap etmeye çalışıyor buda elinizdeki Samsungların piyasa değerini düşürebiliyor . LG de bu yolda gidiyor gibi yeni yaptığı açıklamalar bana bu konuda çağrışım yaptı .
 
Öyle mi!, en azından pil kapağı iyi kapanmış olursa su ve toz geçirmiyor, ayrıca bir kaç ay sonra bütün Xperia Z serisine Android L güncellemesi geliyor.

Evet hepsine Android L güncellemesi geliyor fakat bu ekranının kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :) Xperia Z'nin ekranı gerçekten rakiplerine göre kötüydü. Z1 de çok farklı değil ekran kalitesi olarak. Z2 ve Z3'te ise gayet başarılı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı