i5 4460 GTX 1050 Ti nasıldır?

O kadar oluyor maalesef. 720P Low ayarlarda 30 FPS veren bir kart. 480P medium ayarlarda 60 FPS zor görülür.

Ben şu anki sistemimi 1600'e topladım. 3 ayda falan. 2. el olan parçalar kasa, anakart, işlemci, ekran kartı diğerleri sıfır. Bu fiyata bile böyle bir sistem toplanabiliyor. Yeter ki araştırarak alın.
 
i5 2400'ün bile hala gideri varken i5 4460 sıkıntı çıkarmaz bence.
Bencesi yok bunun, dediğim gibi yeni oyunlarda tıkanıyor işlemci. Örnek olarak Battlefield 1,5 veya Apex Legends (Bunları kendim oynayarak gördüğüm için örnek veriyorum.) gibi oyunlarda takılmalara sebep oluyor. 8 GB RAM de aynı şekilde. RAM'i kolay şekilde alıp 16 yapabilir elbet ama işlemci engeline takılacak yine de.
 
Şimdi bile sıkıntı yaşarsın. i5 4460 halihazırda yetersiz gelen bir işlemci, Battlefield 1/5, Apex Legends gibi oyunlarda darboğazlara sebep oluyor. Yükseltme için önü kapalı, 4790k'dan güçlü bir işlemci takamayacaksınız. Bu da güçlü bir ekran kartı almanızı engelleyecek.
1-2 yıl idare edeyim derseniz fiyatı uygunsa alınabilir.
Oynayacağım oyunlar öyle ahım şahım olan oyunlar değil Valorant CS:GO Bir de dediğiniz gibi apex yoğunluklu olabilir ama sistemi gördüm apex de oynadım sistemde her hangi bir sıkıntı göremedim şahsen düşünceniz nedir ?
Artık Ultra'da zorlanan bir kart oyunları çok rahat oynarsın fakat grafik düşürmen gerekebilir. Arkadaşının söyleceği fiyata belki daha iyi PC'lerde toplanabilir.

Fiyat aralığına göre buraya bir bilgilendirme yaparım daha fiyat kesinleşmedi o yüzden bir şey diyemiyorum
 
Bencesi yok bunun, dediğim gibi yeni oyunlarda tıkanıyor işlemci. Örnek olarak Battlefield 1, 5 veya Apex Legends (bunları kendim oynayarak gördüğüm için örnek veriyorum.) gibi oyunlarda takılmalara sebep oluyor. 8 GB RAM'de aynı şekilde. RAM'i kolay şekilde alıp 16 yapabilir elbet ama işlemci engeline takılacak yine de.

Haklısınız hocam bir de dikkatimi RAM'lerin frekansı çekti 800MHz herhalde frekans çok düşük değil mi?
 
Oynayacağım oyunlar öyle ahım şahım olan oyunlar değil Valorant CS:GO Bir de dediğiniz gibi Apex yoğunluklu olabilir ama sistemi gördüm Apex de oynadım sistemde herhangi bir sıkıntı göremedim şahsen düşünceniz nedir ?
Dediğim gibi, fiyatı uygunsa alınabilir. Apex'de ayarları Ultra'ya çektiğiniz zaman darboğaz yaratıyor, onun dışında Apex için sorun yaratmaz. Aynı işlemciyi RX 570 ile kullanıyordum. Battlefield 1 (Multiplayer Conquest) oynanmıyordu. Apex için zaten 1050 Ti ile ultra'da oynayamazsınız.
 
Bencesi yok bunun, dediğim gibi yeni oyunlarda tıkanıyor işlemci. Örnek olarak Battlefield 1, 5 veya Apex Legends (bunları kendim oynayarak gördüğüm için örnek veriyorum.) gibi oyunlarda takılmalara sebep oluyor. 8 GB RAM'de aynı şekilde. RAM'i kolay şekilde alıp 16 yapabilir elbet ama işlemci engeline takılacak yine de.

Ekran kartı 4 GB bunun bir farkı olur mu peki hocam?
 
Dediğim gibi, fiyatı uygunsa alınabilir. Apex'de ayarları Ultra'ya çektiğiniz zaman darboğaz yaratıyor, onun dışında Apex için sorun yaratmaz. Aynı işlemciyi RX 570 ile kullanıyordum. Battlefield 1 (multiplayer Conquest) oynanmıyordu. Apex için zaten 1050 Ti ile Ultra'da oynayamazsınız.

Anladım hocam Ultra gibi bir derdim yok açıkçası mid olsa genede yeter bana o kadar çektim ki şu laptoptan.

Bu sisteme sizce ne kadar pay biçilir hani şunun üstündeyse alma diyebilir misiniz?
 

Geri
Yukarı