[Kamu Spotu] Neden IDM lisansını kendi sayfasından satın almalısınız?

Hocam ben olsam almazdım bu varken.
Çok denedim alternatifleri ama IDM gibisini bulamadım, uzun zamandır korsan olarak kullanıyordum zaten, satın almak istedim.
 
Liya Yazılım'dan Windows 10 ürün anahtarı aldım. Anahtar çalışmadı, yenisini istedim. Yenisi de çalışmadı. Zar zor iade ettim. O gün bu gündür uzak duruyorum oradan.

Ayrıca alternatif olarak XDM öneriyorum. Program IDM'nin neredeyse birebir aynısı. Uzun kullanımda fark çıkmıyor. Yine karar sizin.
 
Bir programın ücretsiz alternatifinin olması, ücretli programa para ödenmeyeceği anlamına gelmez.
Ben illaki almasın demedim. Sitesinden almak gördüğüm kadarıyla pahalı gelmiş ki HepsiBurada'dan almış. Ben de iade ettikten sonra isterse bunu kullanabileceğinden bahsediyorum. Yani PhotoShop'a paran yetmeyip 3.parti sitelerde daha ucuza lisans arayacağına. Ücretsiz alternatifini kullan, sonra almak istersen paran olunca sitesinden alırsın.
Çok denedim alternatifleri ama IDM gibisini bulamadım, uzun zamandır korsan olarak kullanıyordum zaten, satın almak istedim.
O zaman yapacak bir şey yok gibi duruyor. Sitesinden lisans alacaksınız. 🙂
 
.com.tr domain almak için, belli başlı belgelere sahip olmaya gerek yok. Domain satan sitelerden diğer domainlerde olduğu gibi basitçe alabilirsiniz. Sitenin resmi olup olmadığını bilmiyorum.
Site resmi buradan kontrol edebilirsin: Internet Download Manager - the fastest download accelerator

İkinci olarak com.tr domain satın almak için nic.tr tarafından alacağın domain ismi ile ilgili firma açmış olman, resmi gazetede ilanın olması, vergi levhanın olması gibi gereklilikler mevcut. Gerekli evraklar için de burayı kontrol edebilirsin: Tr Domainler İçin Domain Tescil Belgeleri | İsim Tescil
 

Geri
Yukarı