Rehber NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı

Çok teşekkür ederim. Arada DNS problemi alıyordum. Dedim belki bu sorunu çözer. Bir denedim ki YouTube gibi video izleme siteleri aşırı hızlı bir biçimde açılmaya başladı. Çok sağ ol. Bir sorum var;
Acaba bu programı 3 ayda bir kullansak yararlı mı, zararlı mı olur? Google DNS kullanmak yararlı mı, zararlı mı?
 
Hallettim. Repair'e basmıyordum. Run all selected'a basıp beklediğimden dolayı yanlış yapıyormuşum. Dediğin gibi 10 saniye falan sürdü Repair'e bastıktan sonra. Sağ ol bana geri döndüğün için bu arada.
dostum açıkçası bende yaptım ancak senin dediğinden bişey anlamdım detaylı bilgi verirmisin ?
 
dostum açıkçası bende yaptım ancak senin dediğinden bişey anlamdım detaylı bilgi verirmisin ?
Ben anlamadığım için biraz karışık yazmışım. Anlamadığım şey şuydu, fotoğraftaki tüm tiklediği boşlukları işaretledim ve ''Run All Selected'' bu butona basıp bekliyordum. Halbuki en üstte ''Advanced Repair'' butonu var, ona basmam gerekiyormuş. Olay bu.
 
Dostlar programı kullandıktan sonra hiç bir şekilde internete bağlanamıyorum. İnternet baglantısı görünmüyor. Kablosuz adaptör simgesinde ünlem işareti var ve tıklayınca " Windows halen bu cihaz için sınıf yapılandırmasını ayarlıyor. Kod 56" yazısı alıyorum. adaptörün yazılımını sildim ve tekrar yükledim fakat faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
NetAdapter Repair All in One, internet bağlantılarında mevcut ayarlarınızda karşılaştığınız yazılımsal sorunları onarmayı sağlayan ücretsiz portatif bir programdır. Kurulum gerektirmez. Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır.

Eki Görüntüle 330397

Kullanım Yönergesi: İndirdiğiniz uygulamayı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Resimdeki gibi tüm kutucuklara tik işareti koyup "Run All Selected" butonuna basın. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın.

Önerilen tavsiye bu şekilde olmasına rağmen bilinçli birisi iseniz ihtiyacınıza göre ilgili ayarı çalıştırmanız yeterlidir.

İndirmek İçin: Download NetAdapter Repair All In One
Hocam bana yardımcı olur musun? Wifi den İnternete bağlanamıyorum hiçbir şekilde...
 
Son düzenleme:
dfghfdg.png


Bu sorun ile karşılaşıyorum, nasıl çözebilirim?
 
Eki Görüntüle 754405

Bu sorun ile karşılaşıyorum, nasıl çözebilirim?
Sisteminizde .NET FrameWork sürümleri yüklü mü? Yüklü değilse yükleyin, yüklüyse programı yönetici olarak çalıştırıp başlatmayı deneyin.

Ayrıntılar kısmının da ekran görüntüsünü bizimle paylaşır mısınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı