RX 5700XT vs RTX 2060

Kasanın psu su bu sisteme yeter mi ?
İlk sistem için, eğer 600W ise gerçekten, yetersiz olabilir. AMD'nin önerdiği 700W olmasıdır. Çoğu yabancı forumda, kartı kullanan kişiler 750W kullanılması gerektiğini de vurgulamış. Bunları göz önüne almak lazım.

Ayrıca driver sorunu yaşayanda var yaşamayan da var. İşinizi şansa bırakmak istiyorsanız 1. sistem, şansınıza güvenmiyorsanız 2.sistem.

Eğer illa vatan olmasına gerek yok ise şu sistemleri de değerlendirebilirsiniz.

 
RX 5700 XT haterliğinden vazgeçin artık!
Hater değilim. Kullandım ve hala kullanan arkadaşlarım var. 20.9.1 sürücüsünü kullanıyorlar ve sorunların önceki sürümlere göre azaldığını fakat hala devam ettiklerini belirtiyorlar. Siz her gün açılan konuları görmemezlikten vazgeçin bence.
 
@359149 Bu fiyata rakibinden çook daha iyi performans verince göz ardı ederim birkaç kişinin yaşadığı sorunu.
Bir kaç kişi? Bence açılan konular bir kaç kişiden ibaret değil. Alan kişilerin önemli bir bölümü sorun yaşıyor. 4000 TL'ye 5700 XT alınacağına, İndirimden aynı fiyata 2070 alınabilir. Eğer iyi bir 5700 XT modeli isterseniz 4300-4400 TL. Bu fiyata da 2070S bulunabilir yine indirimde.
 
Son 1 haftada açılan 5700 XT sürücü sorunu konularını atar mısın?
Öncelikle amacım bir tartışma içerisine girmek değil ancak 3 hafta önce aldığım RX 5600 XT kartım için bu forumda yaklaşık 3-4 kere konu açtım. Kartın stabil olmasını sağlamak adına yapılanlar sizce gerekli mi? Bu kartlara kaç paralar veriyoruz ve hala sorunlarla uğraşıyoruz. Kararlı driver kurulu olmasına rağmen bugün yine yeşil ekran yedim mesela 🙂 Evet sorunsuz kullanan insanlar da var tabi ki ama sorunsuz kullanmak adına yaptıkları işlemler var. Bu işlemleri yapmak zorunda olmamalıyız.

Bu kartı almadan bende çok araştırma okudum, bu forumdan yada yabancı forumlardan. Çoğu insanın bu kartlar üzerine keşke demişliği var. Burada anlatmaya çalıştığımız da bu. Arkadaş alıp belki hiç sorun yaşamadan kullanacak. Ama burada şans faktöründen bahsediyoruz. Bu kadar ücret verip şansına bırakmamalı bence.
 




Hangi sistem daha iyi?
Hocam hangi sisteme karar verdin bende senin gibi aynı sistemler arasında kaldım 1.düşünüyorum bende
 

Yeni konular

Geri
Yukarı