RTX 2060 Super vs RX 5700XT

Nvidia kartlar parası bol olana güzel kartlar. Fazladan para vermeyi sevene birebir.
AMD ise verdiğin paranın karşılığını sanki şartlı veriyor, şanslıysan ibaresini eklemeliyim. Ya sorunlu bir kart denk gelirse?
Hem paramızın karşılığı hem de sorunsuz kart üretildiği zaman teknoloji gelişmiş diyeceğim. Şu an sadece firmalar bizimle alay ediyormuş gibi hissediyorum.
RX 5500 XT ile başlarda sorun yaşadım, meğer sorun Windows güncellemesi sorunuymuş ve bazı DirectX dosyaları hatalıymış. Sürücü sorunu yokmuş. Kartın bir problemi de yok bu arada. Yine de Nvidia daha iyi diyebilirim.
Şu an araba kredisi ödüyorum ve bitince; 2070 Super mi alsam, RX 5700 XT mi diye hala çelişki içerisindeyim. Sanırım 2070 Super alacağım, Nvidia daha iyisini aynı fiyata çıkarmadığı sürece.

Tüm forumlarda olduğu gibi burada da bir kesim 5700XT derken bir kesim 2060S diyor :D gerçekten ne alacağım hakkında çok kararsızım.

Tüm forumlarda olduğu gibi burada da bir kesim 5700XT derken bir kesim 2060S diyor :D gerçekten ne alacağım hakkında çok kararsızım.
Alabiliyorsan MSI RX 5700 XT Gaming X almanı önerebilirim. Daha ucuz modellere hiç bakma bence. 2060 Super'den daha iyi performans vereceği kesin.
Paran daha çok ise 2070 veya 2070 Super alabilirsin.

Alabiliyorsan MSI RX 5700 XT Gaming X almanı önerebilirim. Daha ucuz modellere hiç bakma bence. 2060 Super'den daha iyi performans vereceği kesin.
Gaming X önermiyorum servisi rezalet. Nitro+, THIC III Pro gibi modeller indirime düşerse bu modelleri alın.

Performans olarak 5700XT’nin daha iyi olduğundan şüphem yok fakat arkadaşların yazdığı gibi yazılımsal sorun yaşayan bir kesim var. Aklımı karıştıranda bu zaten.

Gaming X önermiyorum servisi rezalet. Nitro+, THIC III Pro gibi modeller indirime düşerse bu modelleri alın.
Servisini bilmiyorum da, 2 tane PC topladık arkadaşlarıma ve ikisi de bu ekran kartından çok memnunlar. Sapphire Nitro+ da iyi bir model, o da tercih edilebilir.
MSI servisiyle ilgili ne gibi kötü bir yanı var, açıklama imkanınız varsa biz de bilelim. Sonuçta onca para veriyoruz, servise işimiz düşerse servisle didişmek en son isteyeceğimiz şey.

Servisini bilmiyorum da, 2 tane PC topladık arkadaşlarıma ve ikisi de bu ekran kartından çok memnunlar. Sapphire Nitro+ da iyi bir model, o da tercih edilebilir.
MSI servisiyle ilgili ne gibi kötü bir yanı var, açıklama imkanınız varsa biz de bilelim. Sonuçta onca para veriyoruz, servise işimiz düşerse servisle didişmek en son isteyeceğimiz şey.
Google'a Servispoint MSI şikayet yazın çıkar. Kartın kendi parasından fazla tamir parası istiyorlar, kullanıcı sebepsiz bir hata olmasına rağmen kullanıcı sebepli hata diyorlar vb.

Google'a Servispoint MSI şikayet yazın çıkar. Kartın kendi parasından fazla tamir parası istiyorlar, kullanıcı sebepsiz bir hata olmasına rağmen kullanıcı sebepli hata diyorlar vb.
Bizzat yaşadığınız bir deneyim sanırım yok. Yine de tavsiyenize kulak verip bir araştırayım. Çevremde PC toplayacaklar genelde bilgisiz olduğu için ben yardımcı oluyorum. Kendime de bileşen alırken dikkat ederim. MSI marka aldığım daha hiç bir ürünüm arızalanmadığı için servisini araştırmamıştım. Teşekkürler paylaşım için.

Bizzat yaşadığınız bir deneyim sanırım yok. Yine de tavsiyenize kulak verip bir araştırayım. Çevremde PC toplayacaklar genelde bilgisiz olduğu için ben yardımcı oluyorum. Kendime de bileşen alırken dikkat ederim. MSI marka aldığım daha hiç bir ürünüm arızalanmadığı için servisini araştırmamıştım. Teşekkürler paylaşım için.
AMD tarafında şu markalar alınır: XFX THIC III, Sapphire ve Powercolor markası alınır. Çünkü NVIDIA, MSI ve ASUS'a kartları sorunlu üretmesi için baskı uyguluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı