Monster Abra A7 vs Acer Nitro 5

Bütçe
8000-9000
Senin yaşın başın kaç ki hayatında kaç farklı marka bilgisayar kullandın ki bu kadar emin konuşabiliyorsun? Oradan buradan duyduğun şeyleri toplayarak kendi deneyimlediğin şeyler gibi burada yazıyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yaşın başın kaç ki hayatında kaç farklı marka bilgisayar kullandın ki bu kadar emin konuşabiliyorsun oradan buradan duyduğun şeyleri toplayarak kendi deneyimlediğin şeyler gibi burada yazıyorsun.

Bayım; Monster ve Casper toplum tarafından alınan geri dönütlere göre iyi olmadığı kanısına varıldı.
Sizin sorun yaşamamanız kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmez.
 
Senin yaşın başın kaç ki hayatında kaç farklı marka bilgisayar kullandın ki bu kadar emin konuşabiliyorsun oradan buradan duyduğun şeyleri toplayarak kendi deneyimlediğin şeyler gibi burada yazıyorsun.
Ya abicim adam güzel güzel açıklamış, hayatta tek amacın Monster'ın başına geçip LoL oynamaksa adam ne yapsın? Söylüyoruz işte Monster ısınıyor ve parçaları arkadaşın dediği gibi Clevo denen ne idüğü belirsiz bir markaya ait. Biraz siz araştırın bence, her F/P ürününe balıklama dalıyorsunuz bir şey bilmeden.
 
Acer almanızı tavsiye ederim. Monster ürünlerini Clevo'ya ürettiren bir marka. Clevo da hırlı bir marka değil. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi öneriler de verebiliriz.

8000-8700TL bütçem var önceliğim FPS ve ekran tazeleme ve tepki süresi teşekkürler şimdiden
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı