Yaşadığınız en büyük pişmanlıklar

282742

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
3.595
Makaleler
2
Çözümler
17
Hayatınızda yaşadığınız fakat size bir şey derler, bir şey yaparlar diye söylemeye korktuğunuz bir sırrınız var mı? Benim var. Başlıyorum.
Köyde iken tarla da traktörü çekmemiz lazımdı. Yeni deneyimliyor olduğum için debriyajı biraz hızlı çektim. Traktörden yağ kokusu gelmeye başladı. Eve geldim falan tam unuttum derken babam amcamları aradı. Traktör bozulmuş. Biraz masraf yapmaları lazımmış. Bende söylemeye korktum ve sonuna kadar en azından beni tanımıyorsanız sır olarak kalacak.
 
Anadolu ticaret meslek lisesi > bilgisayar programcılığı veya donanımı okumak yerine düz lise okumak... Bom boş 4 sene. ( Arkadaşlarla geçen bir iki anı hariç ) bahabında işi öğrenmek lakin diplomasız yaşamak... Geleceğimi etkileyen unsurlardan birisi bu olmuştu. Yanlış lise seçimi.

Bunun dışında hayattaki uktelerim var lakin çocuk yaşta olduğumdan dolayı o vaziyete düştüğüm için şu an pek umursamıyorum. Beynimi arada bir meşgul etse de.
 
Hiç o tarz şeyleri düşünmem ama yoktur sanırım. Belki lise çağında falan benimle çıkmak isteyen kızların hiçbirine yüz vermemem olabilir :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı