Hocam atlamadim fakat sürekli her açtığımda geliyor bende el ile kapattım bir sorun olurmu sizceWindows diskte sorun tespit etmiş olabilir atlamadan bekleyin.
arkadaslar yardım edebilecek yokmu?Arkadaşlar PC'yi acarken bu oluyor. Neden acaba?
Olmaz. Ama HDD kullanıyorsanız diskte bir sorun olduğu için Windows açılışta diski kontrol etmek istiyor olabilir. Sistem HDD'e kuruluysa HDD Sentinel ile diskin sağlık durumunu paylaşınız. Eğer SSD kullanıyorsanız gerek yok.bir sorun olur mu
Ssd kullanıyorum hocam saglık durumu iyi ve 26 derece cıktı fakat her acılısta bunu görüyorum bunu kapatsam tekrar bir sıkıntı olurmu ve neden verirki bu hatayı elektrik kesintisi felan olmadıOlmaz. Ama HDD kullanıyorsanız diskte bir sorun olduğu için Windows açılışta diski kontrol etmek istiyor olabilir. Sistem HDD'e kuruluysa HDD Sentinel ile diskin sağlık durumunu paylaşınız. Eğer SSD kullanıyorsanız gerek yok.
Bir sıkıntı olmaz.her açılışta bunu görüyorum bunu kapatsam tekrar bir sıkıntı olur mu?
Genelde Windows dosya sisteminde bir sorun bulduğu zaman gelir bu ekran. Bir sorun olmadığı halde bile gelebilir. Bu rehberi uygulamanızda fayda var.neden verir ki bu hatayı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.