i5 4690K / Msi Gtx 970 Sistem Alındı

Konuyu sabote etmiş gibi olduk sanırım, özür dilerim bunun için. Şimdi İstanbul'da yaşıyor olsam böyle bir ihtimal var evet ancak ben görev nedeniyle Doğudayım. Bu yüzden de bahsettiğinizi yapmam pek mümkün değil. Ancak internetten satın alabilirim. Bu yüzden başka seçeneklere yoğunlaşmak istiyorum ancak alternatif sanırım sadece beklemek. GTX970 beklediğime değecek bir kart ancak ben çok sabırsızım.

@İsmail KARLIOĞLU
@Silinen üye
Bence Onsahurin'den özür dile :) Ama sorun edeceğini sanmıyorum. :)
Özür diyecek bir şey yok :) Yeter ki sorunlar çözülsün. Bana kalırsa acelesi olmayan arkadaşların Msi beklemelerini tavsiye ederim. Kullanan biri olarak söylüyorum ki gerçekten beklemeye değer ve performans açısından yeteri kadar tatmin edici. @Reiz Size yardımcı olmak isterim ama nasıl olur onu bilemiyorum. Kart şu an Topkapı Vatan Bilgisayar'da var görünüyor. Taksitli almak ya da peşin almak konusundaki tercihinizi belirtirseniz ona göre bir çözüm yolu bulmaya çalışırız. Tabi bu süreç içerisinde kart halen satılmamış olursa...
 
@Kanserve
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg
 
Açıkçası bundan sonrası artık dış görünüşle ve oyun ekipmanları ile ilgili olacak daha çok. Donanım olarak pek ilave edilecek bir şey yok aklımda. Önce bir iç aydınlatma , daha sonra klavye , fare ve oyun kolu ile sistem tamam olacak inşallah.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı