Aşk Sizce Nedir?

Aşk yok diyenlere mi, var diyenlere mi? :D
Yani, kişisel tercihlere, fikirlere karışmayacağım. İlk mesajımda açıkladım fikrimi zaten, @Trieetz hıcamla da bu konu ile ilgili fikir danıştığım olmuştu, bilir o. Sosyalde de pek gizemli olduğum söylenemez, her şeyim ortada (fotoğrafım hariç) zaten, artık buradan da bulun bir şeyleri. 😀😁
 
Aşk diye bir şey yok. İnsanlar birbirlerini belirli bir süre sever, mutlaka sıkılır veya bıkar. Başka insanlar arar, ister. Bu "sevgi" süreci bitene kadar seninle olur, bundan sonrası ise o kişinin sadakatine kalmıştır. Sadakatli biriyse bırakmaz, hep yanında kalır. Ama "sıkıldım ben ya" deyip çekip gitmeyi kendine yakıştırabilecek biriyse, çekip gider veya aldatır.

Bu insanlar böyledir, bu nedenle sevgiden çok daha önemlidir sadakat. İnsanı yıkacak veya yıkan taraf budur. Sadakati olmayan insanlar üzer, yoksa herkesin sevgisi biter.
 
Bence aşk; insanoğlunun en büyük zaafıdır. Aşk yerine dostluk daha mantıklıdır. Tabii bunlar benim düşüncelerim. Peki, sizin düşünceleriniz neler?

Doğru insanı bulduktan sonra içinde oluşan mutluluktur. Gözlerine bakmaya doyamamaktır. Kucağına yaslanıp başının okşanmasıdır. Doğru zamanda sarılmak ve öpmektir. Uğrunda ölümü göze alıp acı ya da mutluluğu fark etmeksizin paylaşmaktır. İçindeki öfkeyi arındırıp merhameti ve anlayışı ortaya çıkarmaktır.

Dipnot: Bu özellikler Türk kızları için geçerli değildir. Bu tür sevginizi sizi anlayışla karşılayacak başka bir ülkeden kıza gösterin yoksa mahkemedeki "Adalet Mülkün Temelidir" yazısına gülerken bulursunuz kendinizi.
 
Bir sitede herkesin yararlanamadığı ama yararlanında acımadığı bir zaaf. Öyle bir zaaf ki bu zaafiyeti kaldırmanız için sitenin bütün kodlarını düzenlemeniz gerekiyor. İnsanoğlu'da kolay kolay editlenmiyor maalesef.
 
Beynimizdeki dopamin salgısına yol açan üzerine çok anlam yüklenmemesi gereken düşünce. Başka sevdiğiniz etkinlikler de size dopamin salgılanmasını sağlar. Tek farkı bir kadın yerine başka bir nesne veya eylem yapmak. Daha az masraflı ve daha az zararlı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı