Yeni neslin sorunu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk yetiştirmeyi bilmeyen, önüne gelen herkes ürerse böyle olur.

"1 değil; en az 3 çocuk yapın!"
 
Aileler kötü, sistem kötü, nesil de kötü olunca böyle tipler ortaya çıkıyor, haklısınız.

Ben de uzun uzun yazardım ama değmez, şu videoyu bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğitimsizlik...
 
Malum partiye oy verdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Bu yaşananlara "değişim" adı veriliyor. Sadece ayak uyduramayanlar ahlaksızlık olarak algılıyor. Gün gelecek ahlak kavramı da değişecek. (Seksenler'deki yaşlı adam gibi konuştum çaktırmayın. Hani şu telefon cebimize girecek falan diyen)
Bence ülkenin nüfusu zamanla 60 milyona düşürülmeli. Aile başına 2 çocuk sınırı konulmali.
2. çocuktan sonra destek verilmemeli.
 
Kindar bir nesil yetişti. (Sebebini herkes biliyor.)
Saygısız bir nesil yetişiyor.
İster Müslüman olun ister ateist olun, bazı şeyler üzerinden prim kasıp tek amacı ortalığı karıştırmak olanlar var.
Ancak, "yeni nesil pisliğin teki, ahlaksız herifler" anlayışında olmak çok yanlış. Öğretmenlerimizin bir kısmı da bize, "zamane gençleri ne kadar ahlaksız" düşüncesiyle bakıyorlar. 2000 yıl önce de İyonyalı bir düşünür bunu söylemişti. 2000 yıldır ve daha evvelinde nesil bozuluyorsa bu bazı değerlerin değiştiği veya yumuşadığı anlamına gelir. Demek ki siz, bizleri yetiştiren sizler, bu göklere çıkardığınız ahlaki öğeleri bize verememişsiniz!
 
14 yaşında birisi olarak ve arkadaşlarının çoğu 14-15 yaşlarında olan birisi olarak söyleyebilirim ki, berbat bir nesil yetişiyor. 20 yaşında insanların konuşmadığı cinsellik ile ilgili konuları konuşup havalı olduklarını sanıyorlar. Sevgilisi olmayanı aşağılıyorlar, çirkin olan ile dalga geçiyorlar, hiç bir şeye saygı duymuyorlar, hayattaki en önemli şeyin, yakışıklı/güzel ve havalı olmak olduğunu sanıyorlar. Böyle insanımsılarla yaşıt olduğum için utanıyorum. Neyse ki ben kendimi kurtardım, bahsettiğim gibi olanları hayatımdan şutladım, ve şu an mutluyum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı