Toplama PC vs PS4

Hangisi ?

  • Playstation 4+Smart TV

  • Toplama PC


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Arkadaşlar ben şuanda ps4 kullanıyorum yeni güncellemeyle turkiyeye baya yenilik geldi ayrıca ps4u ne kadar iyi televizyona bağlarsanız okadar iyi görüntü alırsınız..

Ayrıca ps3 te cal of duty advanced warfare hala oynanabiliyor üstelik ps3 oyundan kaç sene önce çıktı yani ps4 e verdiğin parayla yıllarca çıkan oyunları kasmadan etmeden oynarsın birde o fiyata öyle sistem seni kaç sene götürür.
 
Son düzenleme:
Konsolda cok zevkli ve kolay oyun oynamak ama tercih ettigin pc de guclu seni iyi idare eder ama exlusive oyun oynamak istiyorsan ps4 tercih edebilirsin uncharted killzone gibi oyunlar var yani ben olsam ps4 alirdim daha ucuz zaten pcye verecegin parayla ps4 + 3-5 oyun alirsin en az
 
Ayrıca ps4 te hem zevkli hem türkçe oyunlar var ayrıca görüntü çok kaliteli örneğin infamous second son hemde turkce
 
Bence bilgisayar alın. PS4'teki çoğu oyunun fiyatı bilgisayar oyunlarına göre çok daha fazla. Ayrıca steam, playstore gibi platformlarda çok iyi indirimler oluyor. Mesela birkaç gün önce humble bundle store'de Metro 2033 oyununu bedava verdiler.
 
Selamlar herkese; ps4 diyip kısıtlı demek saçma. Hemen hemen internette herşeyi yapabiliyorsun. Bir kere makine internete bağlantı yapılabiliyor. Tavsiye edilmemesi oyunları pahalı. Pc de bu konuda özgürsün (korsan oyun vb). Sağlam oyuncuysan vede online tarzı oyun oynamıyorsan Ps4 ama oynarım diyorsan da Pc tercih edebilirsin.
 
PC alacağım. Yeni bir sistemde topladım.PS4 alınabilir ancak KDV yüzünden 350 $ Bir konsola 1.600+100TL/Yıllık para verilmez.PC'nin arkasında Steam,Playstore gibi destekler bile var.Tek sorunu optimizasyon.Ayrıca bir kaç arkadaş PS4 bayağı götürür demiş fakat PS3 yanılmıyorsam 2010-11 yıllarında çıkmıştı.Yıl oldu 2013 PS3 devri bitti.2016'ya kalmadan PS5 gibi bir şey çıkacaktır.Teknoloji sürekli ilerliyor fakat Bilgisayarda GTA V'i 2011'de toplanan pc bile açıyor.Yorumlarınız için teşekkürler.Konsolun tek avantajı bazı oyunların sadece onun için çıkması ( DriveClub,The Last Of Us,inFamous).Ayrıca Türkçe oynayabiliyorum demişsiniz fakat o bazı oyunlarda.Oyun-Çeviri'de güncel bir çok oyuna %100 Türkçe çeviri var.Ayrıca FPS tarzı oyunlarda sağ analog çevirilene kadar adam seni karşıdan vurabilir.Ancak mouse'de daha kolay (bana göre).FPS düşüşleride göz önünde bulundurulmalı.BF4 PS4'de High seçeneğini 30FPS veriyor.Ancak GTX770 Ultra 40 Fps (ortalama) GTX780 Ultra 50 Fps (ortalama) GTX970 Ultra 55-65 Arası.
Watch Dogs PS4 High 30FPS-GTX780 Ultra 40 Fps.
Ayrıca PS4'de donanım güncelleme gibi bir özellikde yok. :D
Fakat PC'de istediğin zaman Yeni Bir RAM takıp güçlendirebilirsin.Zira Ekran kartı filan. :)

Edit: Ayrıca korsan oyun oynamam. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı