Okula gitmek istemiyorum

  • Konuyu başlatan trolololo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 8B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

trolololo

Ziyaretçi
Merhaba.
Ben okulda genellikle sınıfta oturan, neşeli, etliye sütlüye karışmayan bir insanım ama bu pazartesiden itibaren okula gitme isteğim kalmadı. Nedeni ise bir arkadaşın benimle sürekli uğraşması kendisine hiçbir şey yapmadım kendisine benimle neden ugraştığını sorduğumda hoşuma gidiyor diyor. Derslerde falan sürekli;
- Hocam ........ telefonla oynuyor falan diyor. Hadi onu geçtim dersteyken bana vuruyor, saçma sapan şeyler söylüyor, mesela ben arkadaşlarımla otururken yanımıza gelip git burdan diyor bana şimdi ne yapayım ben buna döveyim mi yoksa hiçbir şey yapmayayım mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıfın ortasında çok fena döv ve kızlara rezil olsun. Bir daha yaparsa bu sefer bir kenarda sıkıştırıp sopayla dalarsın bir daha yapacağını zannetmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvendiğin ve seni yarı yolda bırakmayacak birkaç arkadaşını topla, ağız burun Allah ne verdiyse dalın. Bir gerizekalı için hayatını mı mahvedeceksin.
Tek başıma hallederim diyorsan tamam, ama okuduğum kadarıyla kavga ya da diğer işlerle hiç alakan olmayan çok efendi bir öğrencisin. O gerizekalı da bundan faydalanıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı