6 Yıllık üniversite anısı

Böyle bir olayı ben başka bir mecra da daha yaşamıştım sanırsam reddit olabilir. Orada da bu tarz bir arkadaş ben işte hikaye yazdım tarzı bir şey ile konu açıp 5 satır yazı yazıp sonra devam gelecek diye milleti trollemişti. 2-3 hafta bekleyen bile oldu o hikayenin devamını fakat arkadaş troll olduğu için hesabını 3 hafta sonra kendisi sildi öylece kaldı. Sanırsam aynı durum olacak devamı gelecek şeklinde yazacak fakat asla devamı gelmeyecek. Moderatörler konuyu neden kilitlemiyor o da soru işareti.
 
Şu an sadece karakterlerinden başka hiçbir şey bilmediğimiz bir hikayeyi dinlemeyi bekliyoruz. Aşı çiplerinden daha çok manipüle etti bu konu bizi. Neyse okurum bekleyelim bakalım 😀.
 
Yalan kolpa diyenler olmuş.
O günleri günlükten okudum atmadan önce ve ister inanın ister inanmayın ama bazı şeyleri kimseye anlatamayacağım kararına vardım. Diyeceksiniz ki oraları kırp. Eğer anlatmazsam oraları hiçbir anlamı kalmaz. Sizi de umutlandırdım boşa ama burada anlatırsam hem başım belaya girebilir. İyi akşamlar, yalan kolpayla işim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı