Epic Games'ten bedava oyun bombardımanı! (Her gün bir oyun ücretsiz)

Çıktığından beri verdiği ücretsiz oyunlarla oyuncuların kalbini kazanan Epic Games Store, 17 Aralık 2020'den itibaren her gün bir adet ücretsiz oyun dağıtmayı planlıyor. Detaylar haberin devamında.

Epic Games Her Gün Bir Ücretsiz Oyun Verecek!.jpg


17 Aralık 2020'den itibaren Epic Games Store'da her gün bir adet ücretsiz oyun ay sonuna kadar dağıtılacak. Bu oyunları bir kere kütüphanenize ekledikten sonra sınırsız bir şekilde sizde kalmaya devam edecek. Bunun haricinde yeni yıl kapsamında mağazada %75'e varan indirimler de olacak. Aynı etkinlik geçen sene bu zamanlarda yapılmıştı. Oyunların şu anlık ne olduğu bilinmiyor fakat aralarında iyi yapımlar olması tahmın ediliyor.

Ayrıca 17 Aralık tarihi haricinde her hafta rutin bir şekilde ücretsiz olarak verilen oyunların bu hafta ne olacağı belli oldu. Toplam 150 TL değerinde iki adet rol yapma oyunu ücretsiz olarak Epic Games Store'dan dağıtılıyor. Bunlar Obsidian şirketinin geliştirdiği pillars of eternity - Definitive Edition ve tyranny - Gold Edition. bence seviyorsanız kaçırmayın derim. :)
 
Android üzerinden nasil alabilirim?

Ben iPhone kullanıyorum Android’de de aynıdır büyük ihtimal şu şekilde anlatayım
İlk olarak Epic Games'e üye oluyorsun nereden olursan ol önemli değil mesela ben Facebook hesabımla üye oldum her neyse sonra ana sayfa ya gel ücretsiz yazan oyunlardan birine bas ondan sonra yükle yazısına bas
Sana şöyle bir yazı gelecek bu oyunu satın aldığınız için teşekkürler falan falan neyse sonra da kendi profiline gir üye profiline işte orada hesap falan var satın alma şey Steam'daki gibi bulursun zaten
Steam'daki kütüphane gibi aynı o satın alınan oyunları gösteriyor bende de bilgisayar yok ben böyle yapıyorum.
"Korsan bir hizmet sorunudur." Bu cümleyi duymuş muydunuz? Bunu Steam'in kurucusu Gabe Newell söylüyor ve doğru da söylüyor.

Steam'de satın aldığınız şey yalnızca bir oyun değil, yanında Steam'in harika servislerini de kazanmış oluyorsun. Achievement kasabiliyorsun, rozet işleyip, oyuna özel arkaplanlar kazanabiliyorsun, oyuna özel Emote'lar kazanabiliyorsun. İstediğin zaman ekran görüntüsü alıp bunu arkadaşlarınla paylaşabiliyorsun, oyuna göre değişmekle birlikte oyun modlarını Steam atölyelerinden sorunsuzca indirebiliyorsun, oyunu silip daha sonra tekrar yüklediğinde dahi yüklediğin modlar otomatik olarak tekrar yükleniyor. Ve daha niceleri. Epic Games'te ne alıyorsun? Bedava oyun, kalsın.

Açıkçası Assassin's Creed Valhalla satın almak istiyorum ancak Steam'de olmadığından almıyorum.

O şeylerin oyuna etkisi fazla yok herkes için değişir bu durum ve sana şunu deyim Steam'da çok büyük bir indirime girmemiş AAA oyun bedava Epic Games tarafından verildiğinde çoğunluk alacak millet ben Steam'dan alırım ne gerek var buna gözüyle bakmıyor.
 
"Korsan bir hizmet sorunudur." bu cümleyi duymuş muydunuz? Bunu Steam'in kurucusu Gabe Newell söylüyor ve doğru da söylüyor.

Steam'de satın aldığınız şey yalnızca bir oyun değil, yanında Steam'in harika servislerini de kazanmış oluyorsun. Achievement kasabiliyorsun, rozet işleyip, oyuna özel arkaplanlar kazanabiliyorsun, oyuna özel emote'lar kazanabiliyorsun. İstediğin zaman ekran görüntüsü alıp bunu arkadaşlarınla paylaşabiliyorsun, oyuna göre değişmekle birlikte oyun modlarını Steam Atölyelerinden sorunsuzca indirebiliyorsun, oyunu silip daha sonra tekrar yüklediğinde dahi yüklediğin modlar otomatik olarak tekrar yükleniyor. Ve daha niceleri. Epic Games'te ne alıyorsun? Bedava oyun, kalsın.

Açıkçası Assassin's Creed Valhalla satın almak istiyorum ancak Steam'de olmadığından almıyorum. Siz telefon alırken teknik servisinin ilgisiz olmasını sorun eder misiniz? Muhtemelen evet, ben de oyun alırken sorun ediyorum. Çöp servisleri tercih etmiyorum.
Bana Steam'i ve korsan oyunları anlatmana gerek yok haberim var kendisinden ve aktif kullanıyorum. Mesele bu kadar yanlı olmanız. Neyse karar sizin sonuçta iyi forumlar. :)
 
Eki Görüntüle 788419

Hocam şöyle bi liste gördüm Twitter'da ama ne kadar doğru orası tartışılır tabi. 😃
Kesinlikle uydurma ve sahte. İki günden sonra oluşturulmuş. İnanmayın bunlara sonra da üzülüyorsunuz arkadaşlar. Çıkan tüm listelere en başan beri bakışım bu şekildedir.
 
Benim merak ettiğim konu Epic Games daha önceden ücretsiz verdiği oyunu bir daha vermez mi? Ben zamanın da GTA 5 alamamıştım da o yüzden soruyorum.
 
Kesinlikle uydurma ve sahte. İki günden sonra oluşturulmuş. İnanmayın bunlara sonra da üzülüyorsunuz arkadaşlar. Çıkan tüm listelere en başan beri bakışım bu şekildedir.

Yok hocam böyle listelere inanıp beklentiye girmiyorum zaten, internette dolaşırken denk geldim sizlerle de paylaşayım dedim. Zaten beklentiye girmemek lazım bu tarz sızıntılarda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı