Technopat'taki insanların kibar ve mütevazı oluşu

Kurallar yüzünden 2 haftadır her gün ban yiyorum.

Hocam çok ceza alan biri olarak söylüyorum bunu kurallar olmaz zorunda. Kurallar olmadan düzen sağlanamaz. Bence biraz daha dikkatli olun. Haksız veya yanlış bir ceza aldığınız zaman rapor yöntemini kullanırsanız yardımcı oluyorlar. Mesela 2 gün önce öyle bir olay oldu. Rapor gönderdiğim dakikada hemen sorunum çözüldü.
 
A1 Türkçe konuşan insanların olmaması en güzel yanı. Kurallara gelirsekte hep bağlaç olan de kuralından ceza yiyorum. Ama okul sınavında bu kural sayesinde 100 aldım. Teşekkürler Technopat.😂
 
Özellikle foruma üye olduğum 3 senedir gündelik hayatımda ciddi farklar oluştu. Cümleleri kuralına uygun kurmaktan tutunda, noktalama işaretlerine kadar bir çok konuda kendimde gelişme gördüm. Bunda bu kadar etkili olan en önemli faktör ise kesinlikle ''baskıcı kurallar''.

Düzeltme: Saygı tamamen ailenin yetiştirmesi ve kişinin kendini eğitmesi ile alakalı. Ben burada ne yorumlar gördüm. Adam geliyor konu açıyor sanki biz kölesiyiz, öyle cümleler kullanıyorlar ki kendimden utanıyorum. Emirler havada uçuşuyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı