Breaking Bad Overrated

Ilk 2 sezonda sikilmaniz gayet normal. Walter ve jessie ortama giriyor ve karakterler tanitiliyor. 3. sezondan itibaren asil olaylar basliyor spoiler ver miyim? Bir de TWD ile Breaking Bad’i karsilastirmak ne kadar dogru? Ha soyleyeyim.
3. sezondan itibaren walterin esi skyler walteri aldatmaya basliyor. Yeni çocuklari doguyor. Bacanagi ile uyusturucu kartelleri arasinda olay cikiyor. Walter ve jessie ciddi uyusturucu isine giriyor ve cidden olumu bolumler basliyor. Walter adam oldurmeye basliyor. Ve de daha fazlasi...
2 Sezon izleyip diziyi yargilamaniz yanlis.
 
Bu konular sanırım belirli bir kitle tarafından bilerek linç yenilmek için açılıyor. Ben ilgi için bu yapılan hareketi bir ruh hastalığı olarak tanımlıyorum.
Bir diziyi beğenmeyebilirsin ama bu dille eleştirme, ben ilgi için Game of Thrones beğenmiyorum diye konu açsam rahatsız olurdum vallahi.
 
Evet anlamanızı beklemiyordum zaten :)

Ileriki bolumleri izlemeye baslayin. Belki de TWD yi cok sevdiginizden ve rakibi bir dizi olamayacagi psikolojisinden dolayi sikilabilirsiniz. Bana guvenin izleyin. Eger cok begenemediniz, diyecek bir şey yok. Ama suru psikolojiside yok. Breaking Bad kitlesi bellidir zaten. Tavsiye ile izlenmez. Eger cok begenmezseniz better call soul oneririm. Babamla yeni bitirdim guzel bir diziydi. Breaking Bad’in oncesini anlatiyor.
 
Eğer aksiyon, dövüş vs bekliyorsanız breaking bad size göre değil. Sıradan bir kimya öğretmeninin sezon boyunca psikopat bir suçluya dönüşmesini konu alıyor. Eğer 1 sezondan sonra hala sıkılıyorsanız izlemeyin
 

Yeni konular

Geri
Yukarı