Disipline gider miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoca isminizi tanıyor mu? Sizi tanımıyorsa rahatsınızdır. Eğer canlı derste sizin isminizi falan görebilecek bir panel varsa hoca sizi gerçek kimliğinizi bulursa soğuk su içiniz. Hocadan özür dilemeye çalış belki affeder gerisi.

Hoca isminizi tanıyor mu? Sizi tanımıyorsa rahatsınızdır. Eğer canlı derste sizin isminizi falan görebilecek bir panel varsa hoca sizi gerçek kimliğinizi bulursa soğuk su içiniz. Hocadan özür dilemeye çalış belki affeder gerisi sana kalmış.

Derse hep katılan birisiyim. Zaten ismim de yazıyordu okuldan atılır mıyım? Yoksa uyarılır mıyım? Bizim okulda hep disiplin olur ama daha kimse okuldan atılmadı.

Yemişsiniz bir halt, arkadaşınızı niye satıyorsunuz? Cidden aklınız dersten başka her şeye çalışıyor. Az adam gibi dursaydınız. Umarım disiplin cezası alırsın da aklın başına gelir.

Arkadaşımı satmak değil. O da küfür etti. O cezasız kalıyorda neden ben ceza alıyorum?
 
Derse hep katılan birisiyim zaten ismimde yazıyordu okuldan atılır mıyım yoksa uyarılır mıyım? Bizim okulda hep disiplin olur ama daha kimse okuldan atılmadı.

Arkadaşımı satmak değil. O da küfür etti. O cezasız kalıyorda neden ben ceza alıyorum?

Hocanızı tanıyor musunuz gördünüz mü sadece ondan bahsedin hoca sizi hiç görmediyse problem yok sizden Türkiye'de bin tane var.
 
Kardeşim hiçbir sorun olmaz okulda onca kişi ana bacı sövüyor disipline gitmiyor sen bir tane küfür yüzünden disipline mi yollayacak rahat ol sen seni korkutmak için öyle diyordur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı