Exxen kullanıma açıldı!

1609438799671.png


Acun Ilıcalı'nın yaptığı Türkiye'nin dijital platformu Exxen kullanıma açıldı. Biraz göz gezdirdim garip projeler var. Şu an da gözüme tosuncuk adlı proje çarptı. 7 gün ücretsiz zaten onu izlemeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu platform hakkında? Ve almayı düşünüyor musunuz?

1609438836737.png
 
Denemeyi aldım zaten deneme başlatıyor otomatik. İzleyecek hiçbir şey yok. Boş TolgShow'a basınca tepki vermiyor. Bazen sayfa yüklenmiyor. Çok yoğun site. YouTuberların olduklarını direkt olarak atlıyorum zaten boş mevzu. Birkaç gün sonra incelerim büyük ihtimalle çok sıkıntılı şu anda.
 
Üye olmaya çalışırken "Üyelik sözleşmesi seçin" gibi garip bir hata veriyor şu an için. Sistemi oturduğunda Şeref Bey ve Gibi dizileri için bir alır bakarım. Ülkenin Hakan Muhafız ile başlayan dijital platform macerası Bir Başkadır ile devam etti, o yüzden desteklemek lazım yeni denemeleri :)
 
Netflixin pahalısı, az içeriklisi, kötüsü, ama... Ama Türk yapımı. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (!)

20 liramla rezil olacağıma 18 liramla krallar gibi dizi, film, anime, belgesel izlerim. Exxendeki tek izlenebilir içerik Tolgshow. Onun dışında YouTuber fanları için yapılmış Türk yapımı Netflix.
Türk yapımı diye diye bir gün kursacağız galiba.

Keşke Türk yapımları güzel olsaydı. Genel olarak kitleye oynanıyor ne yapsınlar.
Netflix 1 yıllık 109 TL hocam. Hem de HD paket. 10 TL fazla verip daha iyi içeriğe sahip olunabilir. 900 milyonu çöp oldu Acun'un.
Bu ülkede TV8 gibi bir kanal reyting rekorları kırıyor. Acun bir şeylere güveniyor ki bu yatırımı yapmış.
 

Geri
Yukarı