600 TL sessiz PSU önerisi

  • Konuyu başlatan Sinha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 508

Sinha

Megapat
Katılım
9 Ocak 2016
Mesajlar
110
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zamandır araştırıyorum ve şu üç model arasında kaldım. Herkes High Power önerecek fakat benim için en önemli özellik sessizlik. Cooler Master'da Zero RPM özelliği var. Corsair'de ısı kontrollü fan varmış. Fakat High Power için sessizlik ile alakalı bir mod göremedim. Varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Sessizlik başta olmak üzere hangisini tercih etmeliyim? Bunlar haricinde 600W - 700W olacak başka sessiz PSU var mıdır? Not: FSP Hydro 700W aldım ve iade ettim. Ya şansıma kötü denk geldi ya da fanı gerçekten kötüydü.

Cooler Master.

Corsair.

High Power.
 
Bende sessiz PSU arayışındayım da. Bunlar arasında kaldım belki faydası dokunur. Fiyatları 600 TL civarında.
 
High Power GD gayet sessiz bir PSU. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Yük altında değilken fan sessizleşiyor mu yoksa her zaman aynı hızda mı ?
Bende sessiz PSU arayışındayım da. Bunlar arasında kaldım belki faydası dokunur. Fiyatları 600 TL civarında.
Forumda gezerken XPG satın aldığını gördüm. Ürün hakkında yorumunu beklerim. Bunun dışında alternatif olarak hangisini seçmiştiniz ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı