RX 570 boşta 50 derecede çalışıyor

  • Konuyu başlatan xoxtek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.750

xoxtek

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
97
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde yine aynı konuyu açmıştım fakat bir gün sonra aynı sorun ile karşılaştım. Geçen olduğunda format attım fakat şimdi yine aynı sorun. Fanlar rahat dönüyor. Eskiden fanlar çalışmıyorken boşta 39 derece oluyordur. Şimdi boşta fanlar 1200RPM'de 55 derece oluyor.

Sistemim;
RX 570 Expedition.
8 GB Corsair vegeance RAM.
B450M S2H anakart.
Ryzen 3 3200G işlemci.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorunun çözümünü buldum aynı sorunu yaşayanlar varsa söyleyeyim monitör 144Hz olduğu için RX 570 oyunda sanıyor ve ekran kartını 1300MHz'de çalıştırıyor AMD softwaredan özel çözünürlük oluşturup 143 Hz yapın sorun çözülüyor genede cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı