Yaşıtlarıma Göre Kendimi Daha Olgun Hissediyorum

Hayır beni yanlış anlamışsınız. Benim orada müzik hakkında demek istediğim "Sınıfımdakiler saçma sapan şeyleri dinliyor." Saçma sapandan kastım şu yeni nesil pop var ya, herkes saçma sapan şarkı çıkartıyor. Şimdi neler olduğunu buraya yazmam doğru olmaz, eminim aklınıza gelmiştir neler olduğu. Ben orada benim ne dinlediğimi belirttim çünkü biliyordum bu konuyu açtıktan sonra "Sen orda diğerlerini o kadar eleştirdin peki sen ne dinliyorsun o zaman?" gibi yorumlar geleceğini. Bu sorulara önceden cevap vermek istedim zaten orada da belirttim. Tabi ki herkesin ilgi alanı teknoloji olmak zorunda değil, benim demek istediğim en ufak şeyleri bile bilememeleri. Orada belirtmiştim. Zaten benim yaptığım espiriler ortamına göre oluyor mesela tarih dersinde 2. dünya savaşını işliyorduk H*tler'le alakalı bir espiri yapıyorum bön bön bakıyorlar bana. Hem ortamına göre espiri yapmadığımı nereden çıkarttınız hiç bir fikrim yok. "Boş yapma" filan hakkında ise artık o kadar çok kullanmaya başladılar ki normal bir konu hakkında konuşuyor birisi diğerleri direk "boş yapma"yı yapıştırıyor. Ben kendimin resmi davrandığımı düşünmüyorum
Dostum müzik zevkleri tartışılmaz. Sen Rock dinlemeyi seversin, belki oda sana diyordur içinden bu ne biçim müzik tarzı diye. Takma kafana, herkes aynı müzik dinliycek diye bir şey yok. Espiriden anlamıyorlarsa onların espiri anlayışı düşüktür. Sınıfın'da hiç senin gibi olan yokmu?
 
Merhaba. Öncelikle başlıkta da belirtiğim gibi kendimi yaşıtlarımdan daha olgun hissediyorum. Yaşım 13. isterseniz açtığım diğer konulara bakabilirsiniz. Yaşıtlarımla pek arkadaşlık kuramıyorum. Benden büyüklerle daha iyi anlaşıyorum. Sınıfta bir şaka yapıyorum herkes yüzüme bön bön bakıyorlar, teknolojiyle alakalı bir şey söylüyorum yine bön bön bakıyorlar bana. Ben köy okulunda okuyorum, teknoloji kısmında diyebilirsiniz ki "e işte köy okulunda okuyormuşsun çoğu kişinin maddi durumu iyi değil." 7 kişiden 6'sının elindeki telefonlar benimkinden çok daha iyi. Uygulamaya gelen güncelleme ne onu bilmiyor bir kişi. Sınıfta 3'lü bir grubumuz var, onlarla çoğu konuyu(teknoloji, oyunlar falan) konuşamamak cidden beni üzüyor. Aslında Technopat'a gelme amacım da buydu başkalarıyla teknoloji hakkında konuşmak. Sınıf arkadaşlarımı size anlatayım: TikTok kullanan, ha bire "boş yapma,+1, aga" gibi ifadeler kullanan, her işinize karışan ergen kızlar düşünün(ben bile anlatırken içimi bir sinir bastı bunu size yaşattığım için özür dilerim".Düşündünüz mü? Hah! İşte onlar(8 kişinin 1 tanesi erkek olduğu için erkeği anlatma gereği duymadım).Ben de ergen sayılırım ama yaşıtlarım gibi davranmıyorum. Müzik zevki deseniz dinledikleri müzikler: Malper merözer, pop müzik, saçma sapan rapler(hiç kimseyi ya da müzik türünü küçümsemiyorum, arada kalitesiz olanları kastediyorum. Bunların neler olduğunu biliyorsunuzdur. Dediklerim yanlış anlaşılmasın) "sen onlara o kadar laf ettin sen ne dinliyorsun o zaman" dediğinizi duyar gibiyim, ben rock dinliyorum, çoğunlukla Imagine Dragons grubundan parçalar dinliyorum, öneririm resmen adamların her yaptığı şarkı çok güzel. Düşüncelerinizi bekliyorum. Sevgilerle.

Aa ben aynı ben.
 
Burada saçma olan şey nedir anlamadım. Benim orada amacım sadece insanları eğlendirmeydi. *velet diye yazılır. Ayrıca bana göre velet: yaşı küçük olup, hiç bir bilgi bilmeyip, habire küfür edenlere denir diye biliyorum ama siz bunu başka bir şekilde kullanmış olabilirsiniz
Aa ben aynı ben.
Merhaba ikizim. 😃
Dostum müzik zevkleri tartışılmaz. Sen Rock dinlemeyi seversin, belki oda sana diyordur içinden bu ne biçim müzik tarzı diye. Takma kafana, herkes aynı müzik dinliycek diye bir şey yok. Espiriden anlamıyorlarsa onların espiri anlayışı düşüktür. Sınıfın'da hiç senin gibi olan yokmu?
Haklısınız, ne yazık ki tam benim kafadan bir kişi yok ama 2 kişi ile biraz yakın arkaşım
13 yaşındaki normal bir çocuk böyle olmalı bence zaten. Siz normalsiniz onlar biraz anormal diyelim :D
Evet, haklısınız.
Benim de vardı öyle. Rap dışında başka bir şey konuşmayan ve kendini baş uyuşturucu baronu sanan eski arkadaşlarım. Direkt çevremi değiştirdim kafa dengimi buldum.
Ne yazık ki benim öyle bir şansım yok, çevremde çok az insan var ve küçük bir ilçede yaşıyorum.
 
Yaşıtlarından olgun olup olmamanız tamamen hayat tecrübelerinizle doğru orantılıdır ve maalesef kimi insanlar erken büyür yani Konfüçyüs'ün dediği gibi: "Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olamazsa, insan da acı çekmeden olgunlaşamaz." -tabi bunun avantajı veya dezavantajı vardır- Ama önemli olan bu değildir, önemli olan sizin kendinizi yetiştirmenizdir yani içinde bulunduğunuz imkanlar dahilinde hatta bazen onu zorlayıp aşarak neler yapabileceğiniz veya yapmayacağınızdır. Bu yüzden okuyun, öğrenin, sürekli merak edin ve evrensel olun/olmaya çalışın.
 
13 yaşındayım(Martta 14 olacağım.) yaşıtlarım gibi saçma davranışlarım yok.
Bende kendimi oldun hissediyorum yaşıtlarımdan.
Tik-Tok izlemeleri iyi, bizde "cinsellik" konuşuyorlardı.(Ben bir kere konuştular takmadım ama 10 kere falan olunca çıktım.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı