Kendimi yetersiz hissediyorum

9. sınıfım. Bu dönem sayın bakanımızdan dolayı dönem daha ağır geçiyor bu seneye özel. O yüzden. Yazılacağım spor salonu 30 dakika mesafe var yürüyerek. 3-3.5km yol var. Doğru diyorsunuz müzik aletini erteleyebilirim gibi. Şu an spor ve boksa odaklı olmaya çalışacağım. Fakat hep tipimin kötü olduğunu düşünüyorum. Vücudumda çok bir şey yok ne zayıfım ne şişmanım kalıplıyım. Fakat yüzümde özellikle yanağımda çok şişkinlikler var. Kemerli burnum da olduğundan daha kötü. Arkadaşlarıma arada sorarım kaçta kaç verirsin diye 5-6 diyorlar tamam diyorum. Sizce 2-3 ayda yüzümdeki yağları eritebilir miyim?

Tipine takmanın bir faydası yok sen kendine bak yeter. Sakalın daha yoksa öyle simitçi bıyığıyla gezme hep tıraş ol yoksa komik duruyor. Yüzün de zaten daha ergenlikte olduğundan degisecek merak etme sporla da desteklersen yanakların erir gider.

Tipine takmanın bir faydası yok sen kendine bak yeter. Sakalın daha yoksa öyle simitçi bıyığıyla gezme hep tıraş ol yoksa komik duruyor. Yüzün de zaten daha ergenlikte olduğundan degisecek merak etme sporla da desteklersen yanakların erir gider.
Bıyık asla bırakmıyorum iğrenç duruyor gerçekten. Sakal ara sıra bırakıyorum uzayınca 1 hafta daha uzatıyorum sonra kesiyorum. Şuan sakal yada bıyığım yok tuvalete girince aklıma geldikçe kesiyorum. Ara sıra mewing yapıyorum zaten de bilmiyorum bir etkisi oluyor mu.

Bütçede sıkıntım yok. Ama 15 yaşında olduğum için tek gidemem. Kimseye sözlü içimi dökemiyorum böyle yazılı şeyler yazabiliyorum. Tavsiye için sağ olun.

Dökebilirsiniz merak etmeyin. Ailenizden yardım alın hocam. Psikologlar sizin rahatınız için var. Rahatsızsanız bir uzmana danışmanız size çok katkı sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı