PS4 alınır mı?

Mehmettk

Picopat
Katılım
15 Haziran 2020
Mesajlar
87
Merhaba arkadaşlar.

En önemlisi hala ps 4 almaya değer mi? Akşamları eşim ile vakit gecirmelik veya h. Sonlari vakit geçirmek için PS4 alma fikrine kapıldım. Tercihleriniz ve önerileriniz ne olur? PS5 gerek duymuyorum. (Fiyatı ve çok oyun oynamadigim için)

2 Kol ve oyunlu alabilecegim siteler var mi? Mumkunse sifir almayi tercih ediyorum. Eşi ile oyun oynayan varsa oyun önerisi de yapabilir mi?..

Teşekkürler kolay gelsin..


Bunu almayı dusunuyorum uygun mudur ?
 
Son düzenleme:
Sony'nin açıklamalarına göre oyun desteği kısa sürede kesilmeyecek. Yani bir süre daha PS4 aramızda olacak, bu yüzden bence alınabilir. OverGame firmasına bakmanızı öneririm. İstanbul'da yaşıyorsanız mağazalarına bile gidebilirsiniz. Oyun konusunda maalesef öneri yapamayacağım, şimdiden iyi eğlenceler.
 
Çift kol alırsanız elbette oynarsınız. Üstteki arkadaş A Way Out oyununu önermiş, iyi de etmiş. Mükemmel 2 kişilik oyundur kendileri. Arkadaşımla oynuyoruz şu an.
 
Kendine münhasır oyunlarını oynamak için alınabilir. Son çıkan oyunlar biraz düşük performansta çalışıyorlar. Özel oyunları film tadında zaten eşinizle birlikte oynarsınız. Yazmışken tavsiye vereyim;
Until Dawn'ı birlikte oynayın. O kadınları, sen erkekleri oyna. Birlikte çok keyifli oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı