Memz nasıl temizlenir?

Genelde nereden bulaşıyor ki hocam? Bu virüsün adını ilk kez duydum.
Normal virüsler gibi bilmeden bulaştırabileceğin bir şey değil bu virüs. Senin kendin o virüsü bulup açman gerekiyor. Arkadaş büyük ihtimalle olacaklardan habersizdi :(.
 
Adam PC ye memz bulaştı demiş, millet okumayı bilmiyor galiba memz bulaşması için şunu bunu yapmanız gerekli yazmış. Abisi çözümü yazsana sen bulaşan bulaşmış zaten bir şekilde, adam nasıl bulaşmıştır diye mi sormuş yoksa nasıl temizlenir diye mi? Acayip boş yapılıyor şu yorumlarda deli oluyorum. Kardeşim sıfırdan format çek tertemiz. Birdaha da nerden kaptıysan oralara yanaşma.
MEMZ zaten deneysel virüs. Dosyayı çalıştırmadan sana soruyor zaten "bilader emin misin indirmek istediğine, ben güçlü bir virüsüm" diyor size zaten. Yanlışlıkla indirebileceğiniz bir şey değil. Konu açıkça troll. Eğer cidden bulaşmışsa da soğuk su içerek format atmalı.
 
Malum bir teknoloji forumunda sürekli bilgisayarı bilmem kaçıncı kattan attım bir sorun olur mu tarzı konular görüyordum. Bu da onlar gibi troll bir konu olmuş muhtemelen.
 
Adam PC'ye memz bulaştı demiş, millet okumayı bilmiyor galiba memz bulaşması için şunu bunu yapmanız gerekli yazmış. Abisi çözümü yazsana sen bulaşan bulaşmış zaten bir şekilde, adam nasıl bulaşmıştır diye mi sormuş yoksa nasıl temizlenir diye mi? Acayip boş yapılıyor şu yorumlarda deli oluyorum. Kardeşim sıfırdan format çek tertemiz. Birdaha da nereden kaptıysan oralara yanaşma.

Virüsü açarken iki üç defa onaylaman gerekiyor yani troll konu ama sen sadece işini yap hadi işine.
 
Yani bu crackli dosyalar ya da uygulamalardan bulaşmıyor öyle mi? İnsanlar bunun virüs olduğunu bile bile mi indiriyorlar?

Dediğim gibi. Biri denemek için böyle bir şey yapmış. Pixeldostu diye bir kanal sanal makineye kurmuştu. İlginç görüntüler çıkmıştı xd.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı