Steam hesabının çalınması

Şifresini bilmiyor ise aktifleştiremez

Direk Steam Support'a yazın ve elinizde oyunları aldığına dair dekontları gönderin e-posta sizin elinizde ise hesabımı kurtar deyip şifrenizi değiştirin CS:GO'da ki desenleriniz gitmeden.
"e posta adresimi kurtardım, şifresini değiştirdim." demiş arkadaş.
 
Tek çareniz Steam Support'a yazmak zaten hızlı geri dönüş yapıyorlar kendimden biliyorum ve kanıtlarınızı yollayın.
 
Zamanında yaşadım hocam, tabi bilgisiziz o zamanlar. Açtım Steam'i özele kutu çevirme linki atıyor sürekli 20 dakikada bir, sonra açtım baktım bedava çevirdim AK-Redline geldi, e dedim ben bunu çekeyim, Steam ile login yaptım pat, hesap gitti. Otomatik botla hesabım gitti, ve bundan sonra desteğe yazdım ortalama 2,5 saat sonra döndüler keylerimi falan yolladım cüzdan kodu sonra hesabı açtılar olduğu gibi devam ettim ve guard ekledim.
 
Hesabın E-Posta adresine erişiminiz var ise şifrenizi değiştirin. Yok ise Steam desteğe başvurun. Bundan sonra şifrenizi girerken oltalama sitelerinden birinde olmadığınıza emin olun.
 
Kumar bu sonuçta sonuçları böyle kötü olabiliyor. Steam desteğe yazın yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Edit: @hellaboutthat niye kızgın atıyorsun yanlış bir şey mi yazdım?

Kumarda böyle şeyler olmaz site bildigmiz düz scam arkadaş kontrol etmemiş güvenlik kilidini ve başına böyle bir şey gelmiş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı