Rival 3 vs G102

Elassar

Kilopat
Katılım
19 Mart 2015
Mesajlar
554
Çözümler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. Hali hazırda Logitech G102 Lightsync kullanıcısıyım. Daha alalı 1 hafta falan oldu ancak BİM'e Rival 3'ün geleceğini gördüm. Palm grip tutuşa sahibim. Aslında fareden oldukça memnunum ancak avucu doldurma konusunda çok tatmin ettiğini söylemem. Rival 3'de daha yüksek bir mouse olduğu için daha iyi olabilir mi diye düşünüyorum. Buna göre G102'yi iade etme durumunu düşünüyorum. Ancak bu forumda da başka kaynaklarda da Rival 3'ün biraz sorunlu bir mouse olduğu yazıyordu. Özellikle belli bir süre sonra çift tıklama ve en büyük sorunu olan lod sorunu gibi. Ki bu çok büyük bir sorun ve yazılımından da ayarlanamıyormuş.
Özellikle Rival 3 kullanıcısı arkadaşlar bu konuda bilgilendirme yaparsa sevinirim. Bunları dikkate alarak Rival 3'e geçmeye değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında lod sorunu özellikle FPS oyunlarında sıkıntı yaratabilecek bir sorun. Aim'in kaymasına neden oluyor. Ancak sanırım herkeste olan bir sorun değil yada kullanımla ilgisi var.
 
Kullanımla ilgili. Fareyi çevirirken yerden epeyce kaldırıyorsanız sıkıntı yaratabilir. LOD sorunu değil de, LOD ayarlayamama sorunu diyebiliriz.
Fareyi çevirirken yerden epeyce kaldırınca algılıyorsa epeyce kaldırmadan da algılamaz mı o zaman ben mi yanlış düşünüyorum ?
 
Lod sorunu o kadar da önemli bir şey değil. @Ardaaa11 de Rival 3 kullanıyor ve önemli olmadığını söyledi.

Eğer BİM'den alabilirseniz G102'yi iade edin. Rival 3'ü almadan iade etmeyin.

Bir şey soracağım ama ben Harpoon'ya da katar Pro alacağımda beni elim 18-19cm ucunlugu yana dogru 8 ama bunlar küçük olur mu? @hadwiger.
 
Peki bu senin için oyunlarda falan sıkıntı oluyor mu ? Birde Palm tutuş mu yapıyorsun bilmiyorum ama kavrama hissi nasıl avucu dolduruyor mu ?
 

Geri
Yukarı