WhatsApp, Gizlilik Sözleşmesinde Geri Adım Attı mı?

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.273
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
WhatsApp Geri Adım Attı mı? İşte Detaylar

WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesine eklediği maddelerle ilgili yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. CNN kaynaklı ve Armoya Yüksek Teknoloji CEO & Kurucu Ortaklarından Tuncay Uludağ tarafından yapılan haberler WhatsApp’ın olay yaratan kararından geri döndüğünü yazıyordu. Resmi kaynaklardan gelmeyen bu bilgiler gerçeği yansıtmamakta. Bir iddia olarak ortaya atılan ve daha sonra çığ gibi büyüyen WhatsApp kararından geri […]

Devamı: WhatsApp, Gizlilik Sözleşmesinde Geri Adım Attı mı?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Aynı şekilde , zaten erişimleri vardı sadece ortaya çıkardılar geri döneceklerine %70 eminim .
 
Bu adımdan geri döneceklerine inanıyorum. Çevrende ki, teknolojiyle pekte haşır neşir olmayan insanların bile farklı uygulamalar kurduğunu gördüm. Bunun devamını göze alacaklarını sanmıyorum.
 
Halen ülkede şu konuyu tartışıyoruz ya başka bir şey demek istemiyorum.

Aynen herkes kendini önemli biri gibi hissetmeye başlamış neymiş WhatsApp onların özel verilerini alacakmış bilmiyorlar ki WhatsApp onların birbiriyle yazıştığını ne yapsın sadece reklam için alıyor aradığınız şeyin reklamını göstermek için alıyor yani arkadaşınıza ben bundan almayı düşünüyorum diyorsunuz Instagram'da onun reklamı çıkıyor.
Ve bunu neredeyse herkes yapıyor hiç düşündünüz mü bu WhatsApp ücretsiz ama bu Zuckerberg nasıl zengin oluyor size özel reklamlar sunarak yoksa bedava WhatsApp'ın sahibi nasıl zengin olsun.
 

Geri
Yukarı