Sağlık bakanı Fahrettin Koca aşı oldu

AlayınaGider

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2019
Mesajlar
1.447
Makaleler
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
EroIA-YXAAUhEgy.jpg


Sağlık bakanı Fahrettin Koca ülkemize gelen aşıyı ilk kendinde uyguladı ve aşısını oldu peki siz ne düşünüyorsunuz corona artık bitti mi?
 
Sonuçları gördüğümüzde bununla ilgili yorum yapabilirim. Dozlar halinde uygulanacağını düşünürsek. İşe yarasa bile herkese aşının dağıtılması. Herkesi aşı yapmaya ikna etmek. Şudur budur. En erken 1 yıla biter. En erken.
 
Sağlık Bakanının aşı olmasıyla korona bitmez onda bir anlaşalım :D

Bakanımıza hayırlı olsun diyelim. Aşılama ne zaman başlayacak bunun hakkında nedense kesin bir açıklama yapılmıyor. 2022'nin ortasına kadar tam olarak normalleşme olacağını düşünmüyorum.
 
Sherlock Holmes modumu açayım.
O aşının içinde ya normal grip aşısı varsa? Ya da nezle? Bize "corona" aşısı olduğunu nasıl kanıtlayacaklar?
Belki millete, biz aşıyı devletteki kişilere yaptık, siz de yapın diye kandıracaklar? O aşının gerçek corona aşısı olduğuna inanmıyorum.
O aşıyı cumhurbaşkanına ya da üst birine yapmadıkları sürece, kralı bana o aşıyı yaptıramaz.
Oldukları aşının "corona" aşısı olduğunu kanıtlasınlar.
 
O yüzden Allah korusun.
Allah korusun ama ondan önce önlem al diye Allah sana düşünme becerisi vermiş değil mi?
Yani bu düşünme becerisini kullanıp önlem alınması gerekiyor ve aşı da bir önlemdir. Yani Allah korusun demeden önce kendi önlemini alman gerekiyor. Tabi bu aşı Çin olur, Alman olur İngiliz olur orasını bilmem.

Bu şuna benziyor, sen sahil kumundan yapılmış bir evde oturuyorsun ama deprem için hiç bir önlem almıyorsun sadece Allah korusun diyorsun. Sence sen bir önlem almazsan Allah seni korur mu?

Lütfen yanlış anlama sadece söylemek istedim.
 
Vitamin aşısıdır o. Emin olmadan da konuşup günahlarını da almayayım ama hiç güvenim kalmadı artık. Adam vurdurur mu kendine Sinovac aşısını? Çok önceden bütün yandaşlar yapıştırmıştır kendilerine Biontech aşısını.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı