RTX 3070 sisteme Type-C bağlantılı kasa önerisi

CanBomonti

Kilopat
Katılım
17 Eylül 2017
Mesajlar
378
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Maksimum 16 bin TL ayırdığım sadece kasa ve içindeki parçalar olacak şekilde toplayacağım bilgisayarıma Type-C bağlantısı olan kasa arıyorum uygun fiyatlı hava sirkülasyonu iyi olan önü mesh olan ve 10700KF, 3070 ekran kartı ve ATX-sıvı soğutma ikilisini birbirine sıkıntı çıkarmayacak kadar rahat sığdırıcak bir kasa arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Yayın ve oyun oynamak için kullanacağım sistemim de muhtemel şu şekilde olacak kasa önerirken aklınızda bulunsun diye yazıyorum;

10700KF.

ASUS TUF Gaming Wi-Fi ve Bluetooth barındıran ATX anakart.

2x8 Viper Steel 3000 MHz RAM.

3070 3 fanlı bir ekran kartı.

XPG 750 Watt Full modüler 80 Plus Gold PSU.

1 TB SSD 1 TB HDD.

240 mm sıvı soğutma.

Ve kasa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa için kalan bütçenin bize vahiy olarak gelmesi mi gerekiyordu? Belirtiniz lütfen...
:D Kusura bakmayın ama düz hesap bir hesap çıkardığımda kasaya maksimum 1000 TL ayırabiliyorum. İçinde kaliteli bir PSU barındıran kasa varsa 1500'e kadar da çıkabililirim PSU'yu ayrı almayıp
 
Bu kasayı markasından mıdır geçerli bir sebepleri var mıdır bilmeden konuşarak söylüyorum kötüleyen insanlar da var. İyi bir kasa mı bu kadar harbiden? Mesela benim almak istediğim PSU'da 750 Watt 80 plus gold full modüler XPG bir PSU sanayi tipi koruma ve 10 yıl garanti falan sunuyor neredeyse Corsair PSU imkanları veriyor.
 

Gayet iyi kasadır, kendim de bu kasayı satın alacağım :).

Düşündüğünüz PSU Core Reactor, onun için bir rehberim mevcut, gayet iyi bir PSU kendisi, en üst seviye ürünlerden biri:

 
Gayet iyi kasadır, kendim de bu kasayı satın alacağım :).

Düşündüğünüz PSU Core Reactor, onun için bir rehberim mevcut, gayet iyi bir PSU kendisi, en üst seviye ürünlerden biri:

Çok teşekkürler sizi daha önce açtığım kasa toplamak için tavsiyelere de etiketlemişlerdi ama göremediniz ya da fırsat bulamadınız sanırım size özel olarak birkaç soru sormak istiyorum izin verirseniz forumu meşgul etmemek adına sohbet havasında tavsiye almak isterim sizden müsait olduğunuz bir zaman ulaşabileceğim bir adres verebilirseniz. Çok sevinirim, tavsiyeniz için de çok teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı