Galaxy S3 Açılışta "Encryption Unsuccessful" Hatası

Yaptığınız adımları yazar mısınız en baştan USB hata ayıklama dahil.
Önce hata ayıklamayı açıp minimal adb'den fastboot oem unlock-go komutuyla oem kilidini açtım. Telefon sıfırlandıktan sonra kalıcı TWRP kurmak için fastboot flash recovery TWRP.img komutunu verip TWRP yükledim (burda birkaç kez hata almıştım 'image cannot load' diye, son sürüm olan twrp-3.5.0_9-0-shamrock ile deneyince TWRP yüklendi.) Sonra TWRP'ye girip önce indirdiğim fix dosyasını yükledim(ne işe yaradığını bilmiyorum uyguladığım rehberde böyle söylenmişti.) Sonra Magisk 16.0 zip dosyasını yüklediğimde unmount hatası verdi (sorun olmaz düşüncesiyle dikkatimi vermemiştim tam hatırlamıyorum ama unmount hatası olması lazım.) Ardından tekrar telefonu açtığımda encryption unsuccessful ekranı vardı. TWRP'ye girip wipe yapmaya çalıştığımda düzelmiyor, silecek bir sistem kalmadığı için sanırım. Bende son olarak TWRP'den 7.1.1 Stock romu yüklemeye çalıştım ama o da invalid zip file hatası veriyor şu an.
 
Önce hata ayıklamayı açıp minimal ADB'den fastboot OEM unlock-go komutuyla OEM kilidini açtım. Telefon sıfırlandıktan sonra kalıcı TWRP kurmak için fastboot flash Recovery TWRP. İmg komutunu verip TWRP yükledim (burada birkaç kez hata almıştım 'image cannot load' diye, son sürüm olan twrp-3.5.0_9-0-shamrock ile deneyince TWRP yüklendi.) Sonra TWRP'ye girip önce indirdiğim fix dosyasını yükledim(ne işe yaradığını bilmiyorum uyguladığım rehberde böyle söylenmişti.) Sonra Magisk 16.0 ZIP dosyasını yüklediğimde unmount hatası verdi (sorun olmaz düşüncesiyle dikkatimi vermemiştim tam hatırlamıyorum ama unmount hatası olması lazım.) Ardından tekrar telefonu açtığımda encryption unsuccessful ekranı vardı. TWRP'ye girip wipe yapmaya çalıştığımda düzelmiyor, silecek bir sistem kalmadığı için sanırım. Bende son olarak TWRP'den 7.1.1 stock ROM'u yüklemeye çalıştım ama o da invalid ZIP file hatası veriyor şu an.

Ne olduğunu bilmediğiniz dosyayı paylaşma imkanınız var mıdır?
 
Orange fox olabilir. Stock Recovery ile bu işlemi yapamazsın.

İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum. Stock ROM rehberlerine bakarak 7.1.1'e dönüş yaptım ve sorun çıkmadı. Benim gibi bu sorunu yaşayan varsa stock ROM'u TWRP'den normal ROM yükler gibi yüklemeye çalışmayın bu biraz daha farklı ama basit. Rehberin adımlarını uygulamanız yeterli. Buradan forum linki vermek yasak sanırım isteyen varsa GM5 Plus Stock ROM yükleme diye aratın bulursunuz.
 

Geri
Yukarı