Telefon kutularından şarj aleti ve kulaklık çıkarılıyor

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1B
Gerçekten ayıp bu! Bu nasıl gerçek olabilir? 10 bin TL para vereceğim ama kutudan şarj aleti ve kulaklık çıkmayacak mı? Bu bir şaka olmalı! Hatta dünyanın sonu da olabilir! AAA pardon Samsung'muş bunu yapan. Ebıl sandıydım. Çevremiz geleceğimiz için çok önemli arkadaşlar. Bu kararı sonuna kadar destekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam profil fotoğrafı değişmiş, tanıyamadım. Gerçekten nasıl yapabiliyorlar? Devlet yasaklayabiliyorsa buradan bir cumhurbaşkanı çıkartalım. Şunu yasaklasın.
 
Apple ya da Samsung fark etmez, bu yapılan saçmalıktan başka bir şey değil. Hadi kulaklığı bir şekilde anladım, zorunluluk değil bir telefon için onu geç. Ancak nasıl şarj aleti koymazsın. Hiç şöyle bir bahaneyle gelmeyin "Herkesin evinde var şarj aleti zaten." benim evimde belki hepsi bozulmuştur ya da Çin malı dandik şarj aletlerindendir. Çevreyi koruma amaçlı imiş, mazerete gel. Araba egzozu doğaya zararlı diye araba da kullanmayalım o zaman.
 
Son düzenleme:
Aynı durum Xiaomi'de de mevcut. Çevreyi koruma adına, paramızı aşeriyorlar.

Zamanında Xiaomi almıştım gerçekten f/p'ydi. Şu sıralar telefon alacak olsam almam. Zaten adam akıllı bir telefon en az 5 bin lira olmuş, o kadar para verirsem gider Apple ya da Samsung alırım. Keşke Sony geri dönse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı