Kendi yaptığım oyunum ve demosu

Bu yeni sürüm. Henüz hiçbir yerde yok. Fakat deneyip destek olmak isterseniz kısa süre içerisinde paylaşabilirim sizin için. Beğenmenize çok sevindim :)

Aklıma geldi fakat doğru bulmadım. Elimdeki imkanlarla geliştirmeye çalışıyorum. Oyun Steam'e çıkarsa 1.50-2 TL civarında olacak. Almanız yeterli :)

Evet devam ediyorum. Birkaç sayfa geriye giderseniz son hallerinden ekran görüntüleri var. Oyun oldukça değişti, gelişti. Çok teşekkürler :)
Hocam steam hesabımda 1 tl kaldı, oyunu 1 tl yapsanız olurmu?
 
Hocam steam hesabımda 1 tl kaldı, oyunu 1 tl yapsanız olurmu?
Dostum sana bedava verme sözüm olsun. Oyunun yaklaşık 2-3 ayı daha var. Sizden gelen olumlu yorumlar sonucunda köklü değişiklik yapıp can, kamera, sonraki bölüme direkt geçiş gibi bir sürü yeni özellik geldi/gelecek.

Oyunu paylaşacağım hale getirmeyi başarabilirsem birkaç kişiye sözüm var, ücretsiz vereceğim. Bu gönülden isteğin doğrultusunda sana da ücretsiz vermek isterim :)
 
Yiğit konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum eskiden unity remote'u çalıştıramadığın için 1-2 konu başlığı açmışsın sorunu nasıl çözdüğün hakkında bilgi verebilir misin :))
Dostum detayını hatırlamıyorum ama telefonun geliştirici ayarlarından bir şeyler yapmıştım. Sanırım USB debugging ayarını açmıştım.
BE14CF20-E783-4923-A374-63E0A52CF446.jpeg


Şu an Android kullanmadığım için bakamıyorum da. Geliştirici ayarlarını açmayı bilmiyorsan şuradan bakabilirsin: Geliştirici Seçenekleri Nedir, Nasıl Açılır Ve Ne İşe Yarar ? | Sendekiben

Denedikten sonra olmazsa ya da yapamazsan haber ver, yardımcı olmaya çalışayım yine.
 

Geri
Yukarı