James Donkey 710 kulaklık yerine kulaklık önerisi

Bütçe
440

Tolga Kalay

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Buna benzer birçok konu açıldığını gördüm. Kusura bakmayın.

Öncelikle ilk sorunum olan Discord'da konuşurken sesin karşıya gitme sorunu. Bu sorunu yaşamaya başladığımdan beridir gezmediğim forum denemediğim yöntem kalmadı. Bu yüzden son çare yeni bir kulaklık almayı deneyeceğim. Denediğim yöntemler: 1. Discord krisp tarafından gürültü azaltma sorunumu çözüyor ama bazen benim sesimi de başka ses olarak algılayıp beni de engelliyor. Bu yüzden sürekli kullanamıyorum. 2. ses eşiğini arttırmak ses eşiğini çok artırmam gerekiyor. Bu yüzden de kendi sesimi bile almıyor. 3. bilgisayarın sesini kısmak genel olarak her şeyi %100 de kullandığım için acaba dedim ki sorun bende mi, sonra sesi yavaşça kısmaya başladım evet bir süre sonra ses karşıya gitmiyor. Tam da dedim ki sonunda çözdüm fakat geçenlerde oyuna girdiğimde aynı sorun tekrar başladı. 4. driverleri silip yüklemek hepsini denedim fakat yararı olmadı. 5. format atmak :) Maalesef bunu da denedim ama bu da işe yaramadı.

(Not: Formatı sadece kulaklık için atmadım. M.2 SSD almıştım ona sistemi kurmak için attım).

Yukarıda da anlattığım gibi sorunu bir türlü çözemedim ve bu sorundan aşırı derecede rahatsız oldum. Düşünüyorum da acaba sorun anakartta mı? Jak girişli bir kulaklık alsam düzelir mi? Çünkü bu kulaklık USB. Bütçem en fazla 400 (+-%10) TL. Aklımda Corsair HS35 modeli var.

Kulaklığım: James Donkey 710 (usb girişli)
Anakartım: B450M S2H.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Jak girişi performansı ses kartına göre değişir.
Çatır çutur 35 alınmaz.
 
Sorunu tam olarak anlayamadım, bilgisayardan kulaklığa gelen ses mikrofondan karşı tarafa mı gidiyor? Eğer öyleyse muhtemelen çok yüksek seste kullanıyorsunuz bilgisayarı, mikrofonu uzaklaştırmak zaten aklınıza gelmiştir, tek çözüm ses eşiğini artırıp bilgisayarın sesini kısmak gibi görünüyor, mikrofonu da olabildiğince uzaklaştırın kulaklıktan.
 
Forumu kullanmayı pek bilmediğim için herkese bu yorumda cevap vereceğim.
Ankarali Mert'e
tipi pek hoşuma gitmedi ama tavsiye için çok teşekkürler 🙂
Yunus Emre Gürbüz'e
Bilgisayarımda çalan bir müzik veya oynadığım bir oyunun sesi discordda konuştuğum arkadaşıma gidiyor. Dediğiniz gibi olabilir ama onu da denediğim zaman bir süre sonra tekrar gitmeye başladı.
AGF'ye
Onu da gördüm de sizce ne zamana gelir stoklara?
 
 
Ben JamesDonkey 712 kullanıyorum, CS oynarken Discord'dan ''ses etkinliği'' ile konuşuyorum arkadaşlarımla. Ses seviyesi %30'da olsa bile dışarıya çok ses veriyor kulaklık, bu doğru. Ama hiç mikrofonun algılayacağı kadar da çok olmadı. O yüzden bence sizden kaynaklı bir sorun gibi geliyor bu bana.
Karşı tarafa giden sesi siz hiç duydunuz mu? Yani mikrofondan çıkıyor gibi mi gidiyor karşıya ses?
 

Geri
Yukarı