LoL farm nasıl yapılır?

Aslında mantık last hit atmak üzerine kurulu. Minyonlara last hit atarak hem laneyi pushlamamış olursun hem de farm kaçırmazsın.
 
Eğer birisi ya da senin minyonların, karşı minyonların son vuruşunu alırsa; küfredip alt+f4 çekerim diye tehdit et minyonunu.

O da bir daha almaz.
 
Özel oyun, zor botlar kurarak hem farm pratiği hem de harass pratiği yapabilirsin.
 
Karekterden karektere göre değişir yasuo, yone gibi şampiyonlar en kolay farm alan şampiyonlardır fakat ap şampiyonlarla minyon yapmak işkence.

Alışırsın, antreman modunda alıştırma yapabilirsin.

Karekterinin hasarını çözmen lazım.
 
(a) tuşu ile last hit yapmayı bekleyeceksin. ADC oynadıktan sonra mage bir karakter oynarsan last hit atman zorlaşabilir, oynayarak çözeceksin. Her zaman pushlamak zorunda değilsin, freeze gibi kavramları öğrenmen gerekiyor.
 
Bu arada samimi söylüyorum kendi sağlığınız için LoL oynamayin ya. 40 kill'in 30'unu tek başına aldığınız, afk, feeder, troll ve anancı velet kaynayan gördüğüm en çöp oyun.
 
Bu arada samimi söylüyorum kendi sağlığınız için LoL oynamayin ya. 40 Kill'in 30'unu tek başına aldığınız, AFK, feeder, troll ve anancı velet kaynayan gördüğüm en çöp oyun.

İyi de sen de diyorsun işte, sorun oyunda değil ki sorun kitlede. Benim tavsiyem Wild Rift oynayın, onda insanlar yazı yazmaya uğraşırken ölecekleri için fazla flame yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı