Panik atak nasıl bir şey?

babylade

Picopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
394
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Kendisi bu durumu deneyimlemiş veya yakınında tanık olmuş biri bana açıklayabilir mi lütfen? Sanırım ben de bir uzmandan yardım almalıyım ama emin olamıyorum. Ne gibi belirtilerde uzmana görünmem gerekir? Tavsiyelere açığım.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bende en ufak bir sorunda en kötü ihtimali düşünerek sanki o ihtimal gerçekmiş gibi davranma sorunu var. Bu olduğunda ve aşırı kaptırdığımda aynı adamın dediği şeyler olmasa da benzerlerini yaşıyorum. Ayakta duramama, enerji kaybı, gündelik işleri yerine getirememe, yemek yiyememe, omuz ve ensede ısınma ve uyuşma oluyor. Etrafımdakiler abartıyorsun diyor; kafama takılanı söyleyince böyle bir şey imkansız diyor ama ben olmuşcasına geriliyorum. Ne var bende problemim ne anlamıyorum...
 
Doktor değilim dostum, sadece fikir olması amacıyla attım. Belki bu durumu yaşayanlar var ise birkaç öneride bulunabilir fakat onlarda bir çözüm olmaz. En iyi çözüm doktora gitmektir. Bunda utanılacak bir şey yok.
 
Kalbın sıkısıyor mu? Sacma olduğu halde bir şeyi yapmaya calısıyor musun? Örnek; şu an pencereyi açmazsam beynim yerinden çıkacak hemen pencereyi açmalıyım gibi. Ama beyninin yerinden çıkacagına ölümüne inanıyon.
Hayır ölüm korkusu değil, dişlerim titriyor ve birbirine vuruyor genelde. Ağlama krizlerinde ellerimden kan geri çekiliyor gibi geliyor. İnsanlara derdimi anlatınca öyle bir şey olmaz diyorlar ama ben olacakmış gibi kabul ediyorum.
 

Geri
Yukarı