i5 9400F sıvı soğutma önerisi

iyi de kasayı zaten 1300₺ e yeni aldım kasam gayet yüksek kalite değil mi zaten?
Kasa da PSU da aşırı kötü. Isınmanın bir sebebi de kasa zaten. Pahalı olduğu iyi olduğu anlamına gelmez.
Mizahi bir anlatımla:
Fırın içinde C4.
 
Intel tarafında Z tipi bir anakart olmadan OC yapamazsınız ki, Var mı? Eğer varsada elinizeekileri satıp 1000₺ daha ekleyip yeni CPU almak daha mantıklı olur.
dostum h310 m pro vd anakart var. işlemcim ve onu satsam yeni bir islemci ve anakarta param nasıl yetecek? Bu ikisi 800 e gider max.
 
Arkadaşlar işlemcim i5 9400F dediğim gibi, stok soğutucuyla kullanıyordum. 2060 OC ekran kartım ile bazen darboğaz yaptığı için performansını arttırmak amaçlı bir sıvı soğutucu almak istiyorum. Bütçem maksimum 1000₺.render tarzı işlerle uğraşmıyorum sadece oyun oynuyorum. Kasam: Gamepower warcry 6 fan 750W.

Sıvı soğutucu önerileriniz nelerdir?
Aynı işlemciye sahibiz 65 TDP değeri var.
OC yapamazsınız.
1000TL sıvı soğutmaya vermek yazık olur.


Bunu kullanıyorum buz gibi yapıyor.
 
Son düzenleme:
Dostum H310 M PRO VD anakart var. İşlemcim ve onu satsam yeni bir islemci ve anakarta param nasıl yetecek? Bu ikisi 800'e gider Max.
 
Hmm aslında olabılır de ısınma sorunu yasamaz mıyım dostum? Cunku boyle bir senaryoda hava soğutmaya bile para kalmıyor.
 
Hmm aslında olabılır de ısınma sorunu yasamaz mıyım dostum? Cunku boyle bir senaryoda hava soğutmaya bile para kalmıyor.

Aldığınız kasa lian-li çakması ve 6 tane fan vardı sanırım 6 fan olmasına rağmen ısınıyor o kasa hava akışı kötü olduğu için ama görünüş olarak güzel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı