Hytale Minecraft'ı geçer mi?

Valorant CS:GO'yu tahtından indirdi mi?
Cyberpunk GTA V'i tahtından indirdi mi?
Bahsettiğiniz oyunların hiçbirinin birbiri ile alakası yok. Tek alakası silahlar.
 
Aynen kanka LoL ve DotA da birbirine benzemiyor.
Bahsedeceğiniz hiçbir şey olmadığını fark edince konuyu başka yere çekmeye çalışıyorsun :).
Ben orada LoL ve Dota'dan bahsetmedim sen de biliyorsun.
 
Minecraft dünyaca ünlü bir marka oyunu geçiyorum marka. Galiba en yüksek satış miktarı da onda. Minecraft'ta ünlü olmuş bir kuruluşun Minecraft'ı geçmesi zor.
 
Geçecek. Hypixel işini çok iyi biliyor ve yapıyor. Çok oyunculuda yıllardır zirvede. Bundan 5-6 yıl önce GommeHD, Cubecraft, Mineplex gibi sunucularla eşit oyuncuları vardı. Kendilerini o kadar geliştirdiler ki hepsine 15-30 kat fark attılar. Az önce baktım da 150K online oynayan var sunucuda. Daha 1 yıl önce 70K idi, 1 yılda 2 katına çıkmışlar. Daha çoğu oyun bile 150K oynanmıyor, bir sunucuda 150K online çok büyük bir sayı. Hytale'da da kendi oyunlarının hepsinin getireceklerini varsayarsak oyuncu topluluğunun çoğu Hytale'a geçer. Ayrıca sadece Skyblock oyunlarını bile ayrı bir oyun yapsalar 20-30K oynanır anlık. Çoğu oyundan daha iyi.

Bu arada geçecek derken oyun genel olarak Minecraft'dan daha iyi olacak anlamında geçecek.
 
Satış rakamı olarak düşünürsek, 200 milyon satış rakamı olan Minecraft'ı geçmesi mümkün değil. Aktif oyuncu sayısını da geçebileceğini düşünmüyorum. Hypixel Studios'un arkasında Riot Games gibi bir şirket var doğru. Ancak Mojang Studios da boş değil. Yazılım devi Microsoft var arkasında. Arkasında Microsoft yokken de boş değildi. Uzun lafın kısası, hayır. Ama umarım Hytale çok oyuncu kazanır ve Mojang'ın daha sık güncelleme getirmesini sağlarlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı