Boş uyarılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda kurallar gayet açık bence, konu sahibi sistem önermelerini istemiş yazan kişi de sistem önermemiş, konuyla alakasız bir mesaj olduğundan ceza almış, normal değil mi?
Normal, lakin 3700X 3080'i destekliyor mu sorusuna verilen ceza biraz gereksiz olmuş gibi.

Konu başlığı sonuçta ekran kartları ile ilgili.
 
Arkadaş da konuyla alakalı şikayetini dile getirmiş. Bunun için ayrı konu açsa orada da linçlenecek?
Olay arkadaşın linçlenmesi değil, konuyla alakası olmayan bir mesaj yazması. Bu yüzden moderasyon uyarı verirken ayrıca sebebini de açıklıyor.

Uyarıları da hak etmişsiniz açıkçası.
 
Burası bir forum.
Buranın kendine özgü kuralları var. Herkes gibi siz de kurallara uymak zorundasınız.

İnsanlar eğlenmek de isteyebilir. Ciddiyetten uzak olmaya çalışıyorum, şaka yapıyorum vesaire, uyarı yiyorum.
Eğlenmek için mizah-eğlence bölümünü kullanabilirsiniz. Diğer kategorilerde ciddiyetten uzak, trol, şaka amaçlı, konudan alakasız mesaj atarsanız ceza yersiniz. Bu herkes için böyle. Kurallar herkes için vardır.

Şu kuralları biraz esnetir misiniz?
Kurallar gayet esnek, forum kurallarına alışmak zor değil.
 
Konu sahibinin gayet konularını kirletmişsiniz. Haklılar.
 
Hatasını yapan cezasını çekecek, durumunuz ortada belli iken bir de moderatör ekibine sallamayın bence.
 
Selamlar, sosyaldeki saçma kurallardan bıktım artık. Yazım kurallarına uymayı anladım. "Herkes, herkesi anlasın diye böyle bir kural gelmiş olabilir." dedim. Daha sonra 170,000₺'ye mining sistem alacak birini gördüm. Tepki gösterdim "Duyar kasmanız bitti mi?" yazdı. Bende aşağıya fotoğrafını attığım mesajı yazdım. Daha sonra bir arkadaş "1-2 tane ekran kartıyla muz mu soyacaklar kardeş? Adam 10 tane 3080 alabilecek kadar güçlü, 750 ti alsın istersen, gönlün razı olursa?" dedi. Bu arkadaş böyle "saçma" bir mesajdan uyarı yemezken ben neden bu mesajı yazdığım için uyarılıyorum? Burası bir forum. İnsanlar eğlenmek de isteyebilir. Ciddiyetten uzak olmaya çalışıyorum, şaka yapıyorum vesaire, uyarı yiyorum. Şu kuralları biraz esnetir misiniz?

Eki Görüntüle 853536
Eki Görüntüle 853537
Boş mesaja, gereksiz mesaj uyarısı. Normal bir durum. Konuyla alakası yok yazdığınızın.
 
Gerekliliğini anladığın zaman hiç ceza almıyorsun. Sıkı değil gerekli. Fakat bazı moderatör arkadaşlar insiyatif adı altında işi biraz abartıyor.

3600X'in 3070'i beslediğini bilmiyordum, sordum. Bundan uyarı yenir mi? Ciddi misiniz siz?
Yenir. Arkadaş, destek almak için konu açmış. Bunu demenin yeri ora değil. Bunu orada sormak yerine yeni konu açabilirsin.
 
Ben bu yazdığından pek şaka anlamı çıkartamıyorum iyi niyetli bile okusam kötü anlam çıkıyor.
3070 hakkında pek bilgi sahibi değildim ve orada şaka yapmıyordum. O örnekti. Dediğiniz gibi biraz kaba olmuş. Benim hatam o kabalık. Samimi olmaya çalışırken kaba davranmışım.
Yenir. Arkadaş, destek almak için konu açmış. Bunu demenin yeri ora değil. Bunu orada sormak yerine yeni konu açabilirsin.
Yenmez, bende açtığım konunun altında görüyorum bazen diğerleri kendi sistemleri hakkında sorular soruyor, FPS neden düşük diye. Yeni konu açmadan, onlar yemiyor ben ufak bir soruyu sorduğum için mi yiyorum?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı