9. sınıf konu eksiği olan biri kaç saat çalışmalıdır?

Size kalmış nasıl anladığınıza kavrama kapasitenize bağlı size uyan yöntem ile 1 saat çalışsanız yeter bana kalırsa ben 9. sınıfta sadece sınavdan önce okulda bakınıyordum 70'in altında notum yoktu biyoloji hariç o da ezber ama dersleri iyi dinlerdim.
 
Maksimum 4 saat yeter de artar bile. Yukarıdaki arkadaş hayatını da yaşamalı bence. Şu anda 11. sınıfım ve inan bana keşke 9. olsam diyorum. Kesinlikle kendini derslerden başka yerlere de ver. Ben olsam fitnessa yazılırdım 2 senede insan çok değişiyor hem ders çalışmaya sağlam vücutla başlarsın benden tavsiye.(program yapmayı unutma).
 
Böyle bir şeyede hiç gerek yok. Doyasıya lise hayatını yaşa. 4 yıl sağlam çalış,4 yıl üniversitede sağlam çalış. Hayatının büyük bölümü çalışmayla geçecek zaten, gençliğine zaman ayır.
Anadolu lisesi mezunuyum, çokca eğlenip vaktimi arkadaşlarımla geçirdim. Hiç pişman değilim. Sen de olmayacaksın inan.
Son sene yks'ye adam gibi çalışman yeterli oluyor.
Haklısın fakat bazı noktalara önem vermesi gerekir. Sosyal hayat, spor el işi gibi işler ile de uğraşsın. Böyle daha iyi olmaz mı? Yanlış anlaşılmasın, ben burada asla hiçbir şey yapma anlamında demedim. Sadece sağlam çalışması gerektiğini ifade ettim.
 
9 12 saat biraz abartı be kardeşim eğer yeni 9-12 saat çalışmaya başladıysan 1 hafta sonra kusarsın. Hayatını yaşa lise iyi değerlendirirsen güzel anılar biriktirebileceğin bir yer.
İstediğim hayatı yaşamak için çok çalışmak zorundayım yoksa bu lanet yerde tıkılı bir ömür geçireceğim.
 

Geri
Yukarı