iPhone SE 2020 1 ayda pil sağlığı %99’a düştü

Durum başlıktaki gibi arkadaşlar. 26 Eylül’de almıştım telefonu ve alalı tam 1 ay olunca yani bugün telefonun pil sağlığının %99’a düştüğünü gördüm. Kardeşim 1 defa şarjdayken 20 dk gibi PUBG oynamıştı. Bunun haricinde daha şarjda kullanım olmadı. Arada oyun oynadım. Genellikle Zoom falan kullanıyorum. Sizce normal mi?
bende mediamarkt’a 24 aralıkta aldım. oyun falan oynamıyorum telefonu %15-20 civarı şarj etmeye çalışıyorum ve şarjda çok kullanmıyorum. ilk bir hafta 99 a indi ve bi 20 gün böyle devam etti. iki gün önce telefonumun şarjı bitti kapandıktan sonra açtım 98e inmişti. normal dedim. ama şu an baktığımda %96ya kadar gerilemiş durumda. bu kadar hızlı bir düşüş beklemiyordum bütün arka planda uygulama yenilemeyi kapatmama rağmen. telefonu zorlayacak her hangi bir aktivite de yapmıyorum ama çok hızlı iniyor pil sağlığı zaten bir günü çıkaramıyorum telefonla. tavsiyeleriniz nedir bu konuda yardımcı olur musunuz

edit: dün telefonu ios 14.4 e güncelledikten sonra birden %2 düştü şaka gibi gerçekten
 
Son düzenleme:
1 yıllık S10e'yi aşırı dikkatli kullandığım halde durum bu. Sizin durum normal.
Eki Görüntüle 715562
Hocam pek güvenilir bir uygulama değil accu battery. Çünkü cihazımı daha yeni aldım uygulamayı indirdim pil sağlığımı %91 gösteriyordu. Şarja taktım şarj olduktan sonra aldım pil sağlığım %99 olmuştu.
 
Hocam pek güvenilir bir uygulama değil accu battery. Çünkü cihazımı daha yeni aldım uygulamayı indirdim pil sağlığımı %91 gösteriyordu. Şarja taktım şarj olduktan sonra aldım pil sağlığım %99 olmuştu.
Onları ben de yaşadım. Pil sağlığı bakımından değil de güç tüketimini izlemek için kullanıyorum.
 
%100 ve %80 pil sağlığı arasında öyle dağlar kadar bir fark yok maximum 2 saat ekran süren azalır. Pil sağlığı konusunu pek kafanıza takmayın zaten çok stabil ve doğru bilgi vermediğini Apple de söylüyor.%75'e inene kadar kullanın sonrasında gidip değişim yaparsınız ilk günkü performansına döner.
 
Ağustos'ta aldım. 6. aya giriş yapıyorum %96 durumda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı