Xbox Game Pass for PC ile EA Play oyunlarını oynayamamak

Sharkie

Kilopat
Katılım
26 Şubat 2018
Mesajlar
372
Çözümler
4
Yer
Bornova, İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Microsoft'un kendi sitesinde belirttiği üzere Xbox Game Pass for PC, EA Play oyunlarını da kapsıyor. Oynanabilir oyunlar arasında FİFA20, NHL20 gibi oyunları görünce Origin üzerinden değil de Xbox Game Pass üzerinden almak daha mantıklı geldi çünkü Xbox Game Pass ile hem TL olarak ödeme yapıyorum (Origins'te euro olduğu için fiyatın sürekli değişme ihtimali var) hem de daha fazla oyun seçeneği sunuyor. Denemek için aylık paketi satın aldım. EA ile Xbox hesaplarımı birbirine bağladım. EA Beta uygulamasını PC'ye indirdim. Ne yaptıysam olmadı, EA Play oyunlarını kullanamıyorum. EA'de oyunu indirmek istediğim zaman benden EA Play üyeliği istiyor. Bu sorunu yaşamış olan var mı? Nasıl çözerim? EA ve Xbox ile iletişime geçtim onlar da ne yaptıysa denediyse olmadı. Siz böyle sorun yaşadınız mı ya da yaşayan başkalarını duydunuz mu?
 
Xbox Game Pass Ultimate members can enjoy EA Play on console now. Coming soon, Xbox Game Pass Ultimate and PC members will receive EA Play on PC at no additional cost.

Şu an sadece Xbox için EA Play Gamepass'e dahil. Daha PC için gelmedi.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu an sadece Xbox için EA Play Gamepass'e dahil. Daha PC için gelmedi.
Dostum tweet 15 Aralık 2020'de atılmış. 2021'e kadar gelmeyeceği yazıyor. An itibariyle 2021'de ilk ayı bitirdik. Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox buradan da görebileceğiniz üzere 2021'de Xbox Game Pass PC için kullanılabileceği yazıyor.
 
2021'de çıkacaktı ama ertelendi.

S10201-00330361.jpg
 
Çok saçma gerçekten. Her yerde Üyeliğinizi başlatın diyor altında EA Play logosu falan var. Xbox ve EA temsilcileriyle konuşuyorum PC için henüz başlamadık demiyorlar. Ne saçma sapan bir durum bu.
 

Dosya Ekleri

  • 1111.png
    1111.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 55

Galiba algılamada bir sıkıntın var? Ertelendi demek ertelendi demektir.
Dostum senin algılanmada da bir sıkıntı var sanırım. 2021'e ertelendi diyor, zaten 2021'deyiz. 2021'in ne zamanına ertelendiği yazmıyor ve sitelerinde baktığın zaman üyeliğin altında EA Play logosu var, sanki kullanıma sunulmuş gibi. 2021'e ertelendi diyip gün belirtmeyince ben de 2021 başlangıcıyla beraber başladı olarak anladım. Çünkü sitede bunun aksini gösteren açık bir beyan yok. Uzun zamandır araştırmıyorum, beklemiyorum, önüme çıkınca girip baktım ve aldım. EA ve Xbox temsilcileri bana bu durumdan bahsetmeyince de buraya yazdım çünkü böyle bir durum olsa ilk önce onlar söylerdi diye düşündüm. İlk önce buraya yazmadım yani. Umarım artık anlamışsındır.
 

Geri
Yukarı