Bilgisayar şarjı %100 oluyor

Okudum.
Bahsettikleri elektronik aksam ile ilgili batarya teknolojisi çok farklı bir alan bununla ilgili birçok akademik makale okudum o yüzdeler gerçek değil tahminidir. Gerçek olması da mümkün değildir zira kimyasal bir tepkimeyi yüzdeyle nasıl ifade edeceksiniz?

Hocam gerçekten cevap vermek istemiyorum artık size. Sayfalarca tartışabiliriz hiç sorun değil. Belli ki durup; "yahu yanlış bir açıdan bakmış olabilir miyim?" demediğinizi gördüm o bana yetti. Yine de mutlu olmanız için "haklısınız" yazıyorum buraya. Yeter ki daha fazla savunma çabasına girmeyin yeter.
 
İndirin ve "tasarruf kipi" adlı özellik açık mı diye kontrol edin ve açık değilse açın sorununuz yine de çözülmezse tekrar yazın.

3 sayfanın sonunda yazdığınızı görünce güldüm ne yalan söyleyim. Alınmayın, aşağılayıcı değil sadece ters köşe olduğumdan ötürü. Microsoft mağazasından indirebilirsiniz. Sürücü konusunda da yardımı dokunacaktır.

Yüklüyorum şu anda :)
 

Dosya Ekleri

  • resim_2021-02-01_220756.png
    resim_2021-02-01_220756.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 29
Hocam Lenovo Vantage araç çubuğu adlı özelliğin altında Pil ayarları diye bir seçenek yok mu? Yukarıda ünlem var acaba ondan da o seçenek çıkmıyor olabilir mi?
Resim kalitesi için üzgünüm ama bende şu şekilde:Eki Görüntüle 862001

Pil ayarları yok maalesef ünlem de garantiyle ilgili :( şimdilik pilin bitmesini bekliyorum
Pil ayarları yok maalesef ünlem de garantiyle ilgili :( şimdilik pilin bitmesini bekliyorum

Tekrar %100 oldu :(
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı