Beşiktaş düşüşe geçer mi?

917382

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
745
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Beşiktaş yükselişe geçtiğinde çok uzun sürmeyeceğini düşünüyordum. Ama Beşiktaş iyi bir süre sürdürdü bu çıkışını. Ama bu yükseliş uzayınca bir kırılma noktası olacak ve o noktadan sonra düşüş başlayacak dedim. Bildiğiniz üzere Beşiktaş son maçta Uğurcan-Ekuban-Nwakaeme'yi geçemedi. Cidden bu arada Trabzonspor maçında bu 3 kişi bayağı bildiğin maçı taşıdı. Üstüne bir de kırmızı kart yiyince Dorukhan, 10 kişi kaldık ve iş bayağı zorlaştı. Neyse sizce Beşiktaş düşüşe geçer mi bu mağlubiyetten sonra?
(Lütfen işin içine fanatiklik katıp kavga etmeyin!)
 
Düşünmüyorum. Aslında çok iyi oynadık ama uğurcan hayatının en iyi maçını çıkarttı.

Gerçekten de öyle oldu. Adam kaleyi kapladı bildiğin.
Aksine daha da hırslanıp yükseleceğini düşünüyorum. Cenk'in gelmesi de iyi oldu takım adına. Güven yollandı. Larin uçtu. Beşiktaş'ı batıran futbolcular gitti. Yani kısacası yükseleceğini düşünüyorum.

Cenk mi geldi?
 
Düşüşe geçeceğini düşünmüyorum. Düşerse de yakın bir zamanda toparlar.

Sergen Yalçın şu an takımda mükemmel bir ortam oluşturdu. Cenk Tosun'da geldi zaten. Larin, Aboubakar ve Ghezzal mükemmel gidiyorlar şu an.

Beşiktaş - Trabzonspor maçına gelecek olursam. Uğurcan geçit vermedi Beşiktaşa.

Nwakaeme'nin attığı gol tamamen "şans" işiydi diyebilirim. Aralardan çarpıp Montero ile top kaleye gitti :D.
 
Beşiktaş - TS maçları hep zevkli olmuştur. Geçen maçta aşırı zevkliydi. Trabzon 2. golü bulana kadar çok çekişmeli geçti. Golü atınca geriye yaslandı ve Beşiktaş kırmızı yiyince yatması çok daha kolay oldu. Beşiktaş'ında yüklenmesi iki tarafa da heyecan kattı. Aşırı kötü hava şartları ve zeminde kupa kazanıp BJK maçını yorgun halde kazanmasıyla Trabzon yarışta ben de varım dedi. Muhtemelen Trabzon'u bu sene de ilk 3'te göreceğiz.

BJK garip bir şekilde yorgun takıma karşı daha yorgun bir izlenim verdi. Nedenini bilmiyorum. Sergen hoca sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Küçümsediler diyeceğim ama Süper Kupa'yı kazanıp Abdullah Avcı'yla yükselmiş bir Trabzonspor vardı.

Yarışta BJK yine olacak ama herkeste beklentilerin düştüğüne eminim. Rıdvan, Ekuban gibi bir canavarla depar yarışına girdiği için adelesi attı. O ne durumda bilmiyorum. Önemli bir parça umarım kısa zamanda dönebilir.

Fenerbahçe çook fazla transfer yaptı. Özellikle orta sahada kimi seçeceksin diye düşün dur. Galatasaray'da düşük beklentiye rağmen iyi iş çıkarıyor. Anadolu takımları da sağlam güzel bir sezon bizi bekliyor. Keşke virüs sorunu hallolsa da maçlar eski heyecanını alabilse.

Aboubakar Trabzonspor'da olsaydı o ileri üçlüyü hiçbir takım durduramazdı ben söyleyeyim. Sörloth bi sezon daha kalsaydı keşke.
 

Geri
Yukarı