Power Boost PSU Deneyimleriniz

The Theseus

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2020
Mesajlar
7.117
Çözümler
11
Yer
Nevşehir
Arkadaşlar forumda denk gelmeyenin olmadığı 'Power Boost marka PSU patladı' konusunu bilirsiniz. Şimdi sizden
1- Power Boost ve benzeri PSU alıp sorun yaşayan
2- Power Boost ve tarzı PSU alıp sorun yaşamayan
3- Kaliteli PSU alıp sorun yaşayan arkadaşların (Kullanıcısı ya da deneyimlemiş olanlar olursa daha mantıklı olur) değerli ve bilgilendirici yorumlarını bekliyorum.

Amaç, biri bu marka PSU nasıldır dediğinde direkt almayın patlar demek yerine buradaki yorumları referans gösterebilir. Karşıdaki kişiyi de (sonuçta bir şeyleri arayıp bulmak için efor sarf ediliyor ve bütçesine en uygun olanı içine sindiriyor) rencide etmeden anlatabilirsiniz.

2- PowerBoost VK-C013B 500W RGB USB 3.0 mATX/ATX Mid Tower Kasa Halihazırda kullandığım ve 2 ay önce bütçe yetersizliğinden birkaç ay sonra değiştiririm diye aldığım kasa ve PSU. Aldıktan sonra pişman olup iade mi etsem diye düşünmüş sonra en fazla ne olabilir ki deyip sistemi toplamıştım. O günden beri (PSU yetersizliği, yük altında kapanma vs konularında (Elektrik 10 defa gitti çalışırken)) en ufak bir sorun yaşamadım. Olursa bir PSU patladı konusu da ben açarım :)
 
Direkt kendi konumu atıyorum, tekrar anlatmaya üşendim:)

 
Power Boost kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım PSU konusunda. Ara sıra kasıyor sanırım kasadan dolayı, temizleteceğim. Eğer ileride şansım olursa değiştiririm PSU cihazını olmazsa da sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı